Cele mai bune mărci de telefoane în 2017


Părerile sunt diferite. Fanii Apple o să spună că iPhone este cel mai bun telefon. Telefoanele Samsung sunt cele mai bine vândute telefoane, reușind să depășească vânzările Apple de ceva timp, pe piața din România. Luând în calcul vânzările, cele mai bune mărci de telefoane în 2017 sunt Samsung, Apple și Huawei.

Mai sunt români ce folosesc și Allview. Chiar dacă e brand românesc, nu putem să-l clasăm în topul celor mai bune mărci de telefoane, producând telefoane de o calitate inferioară.

În România Sony, HTC, LG sau alte mărci cu produse acceptabile, cererile sunt tot mai mici.

Cred că la nivel global Samsung este cel mai apreciat brand. Îmi aduc aminte și vremurile alea când fugeam de telefoanele Samsung și LG pentru că nu prea excelau bateriile. Se descărcau foarte repede. Vremurile alea când Nokia era în top. La telefoane se spunea Nokia sau povești. Uite că vremurile se mai schimbă. După ce Brandul Nokia a fost cumpărat de Microsoft, după ce au apărut câteva telefoane Microsoft cu Windows, acum cei de la Microsoft au de gând să scoată pe piață Nokia cu Android. Și-au dat seama că sistemul de operare Windows nu este pentru telefon. Pentru asta a fost nevoie de un declin major în vânzări. Sincer să fiu n-aș refuza un Nokia cu Android, chiar am apreciat mult brandul de telefoane Nokia.

Pe iPhone nu aș mai da banii mei din buzunar. N-am bani de aruncat, nu sunt atât de bogat. De ce spun asta?

Am avut un iPhone 5S. La prima căzătură s-a spart sticla de pe spate. Nu cred că au fost concepute telefoanele Apple pentru cei dinamici. Mai degrabă au fost concepute pentru cei care nu iasă cu zilele din birou dar până la urmă au ajuns pe mâna celor care vor să-și arate adevărata valoare.

De HTC pot să spun că terminalele cu Android stau bine cu autonomia bateriei. Am avut un HTC DESIRE 816 G. După o petrecere am adormit amețit peste telefon și gata touch-ul. Adevăru-i că materialele din care a fost fabricat modelul ce l-am cumpărat eu n-au fost printre cele mai bune.

Știu bine că lucrurile de calitate costă. Chiar și așa, multe modele suferă reparații încă din fabrică. Da, cam tot ce se fabrică. Omul e om, mai greșește, fabricile nu vor să piardă și uite așa ajung la clientul final produse cu probleme. Cunoașteți bine întâmplările prin care mașini de top au fost rechemate în service.

După părerea mea cele mai bune mărci de telefoane sunt Samsung, Apple și Huawei, restul fiind povești. Cu siguranță o să vedem câteva schimbări în viitorul apropriat. Chinezii de la Huawei vin tare din spate.

Dacă ar trebui să-mi cumpăr acum telefon, un P9 LITE m-ar mulțumi. Pentru cei care aveți deja acest telefon, aștept părerile voastre, chiar mi-a atras atenția acest telefon. Vă recomand câteva huse huawei p9 lite, pentru a vă proteja telefoanele. Recunosc că nu prea am avut grijă de telefoane dar până la urmă mi-am dat seama că orice telefon are nevoie de o husă pentru a rezista.