Ștrandul termal Sânmihaiu German – totul pentru relaxare


De la tineri la bătrâni, cupluri sau în familie, singur sau în compania prietenilor, toți vor găsi la Ștrandul Termal Sânmihaiu German modalitatea perfectă de relaxare, recuperare sau odihnă într -o zi liberă, un sfârșit de săptămână sau de ce nu, o după-amiază ce precede o zi epuizantă la muncă.

Ștrandul termal este deschis tot timpul anului, pe perioada rece funcționând bazinul cu apă termală care se găsește în spațiul închis, iar în timpul verii alte 4 bazine.  Programul este gândit special pentru toți, astfel veți găsi deschis din jurul prânzului până după miezul nopții, doar ziua de luni fiind închis.

Majoritatea celor ce preferă odihna și relaxarea într-un cadru natural aleg ca și destinație de vacanță în timpul verii Ștrandul termal Sânmihaiu German deoarece există posibilitatea de închiriere a căbănuțelor, de montare a corturilor și de parcare a rulotelor. Astfel puteți petrece multe zile în mijlocul naturii împreună cu prietenii sau familia, căbănuțele fiind dispuse într-o zonă special amenajată și sunt dotate cu un minim necesar( televizor, mic mobilier, terasă), toate pentru sporirea confortului dumneavoastră. Căbănuțele sunt în număr de 17, au capacitatea de 2 sau 4 locuri și se închiriază cu 60 lei/ două persoane și 120 lei/ patru persoane pe noapte. Separat se găsește zona de spațiu verde amenajată pentru instalare corturilor și rulotelor, putând astfel să aveți parte de relaxare și siguranță departe de activitățile urbane.

Un alt lucru important este acela că Ștrandul termal SG vă pune la dispoziție un restaurant cu o capacitate de peste 50 locuri, care vă oferă meniuri avantajoase, ciorbe, salate, grătare și chiar specialități de pizza în diferite sortimente. Deci nu va exista riscul să rămâi fără energie căci ai posibilitatea de a servi o masă caldă și proaspătă și de a vă delecta cu băuturi de tot felul la Barul Ștrandului.

      Cei mai  în vârstă, generația părinților și a bunicilor se pot bucura de efectele benefice ale apei termale.  Compoziția termală în săruri minerale( fier, magneziu, mangan, siliciu, zinc, seleniu), temperatura prietenoasă la care ajunge în bazine- 36 grade Celsius, și purificarea cu ozon fac din apa termală un adevărat izvor de sănătate, care ajută la menținerea stării de sănătate, precum și la eliminarea stresului și a suprasolicitării. De asemenea, Ștrandul termal vă îndeamnă să apelați la specialiștii din incintă pentru servicii de masaj.

Pentru mai multe detalii, informații sau rezervări puteți intra și pe pagina de Facebook.