3 motive pentru care ai nevoie de cursuri de engleza Cambridge ca sa obtii scor peste media internationala


Obtinerea atestatului Cambridge este validarea abilitatii de a comunica in limba engleza, fara ca aceasta sa-ti poata fi contestata de nimeni, niciodata. Scorul obtinut la acest examen este important, iar, daca iti doresti sa obtii o nota peste media internationala, atunci trebuie sa iei in considerare participarea la o serie de cursuri de pregatire pentru examene Cambridge.

Centrul de limba engleza flyingcolours.ro organizeaza cursuri de pregatire pentru examene Cambridge care imbina experienta cu metodele de predare de ultima generatie, astfel incat sa starneasca curiozitatea si interesul elevilor. Acesta este primul centru cu promovabilitate 100% la examenele Cambridge.

Potrivit topului realizat de platforma Cambridge in primul an de activitate, rezultatele copiilor care au urmat cursuri de pregatire pentru examene Cambridge in cadrul Centrului de limba engleza Flying Colours au fost mai mari la nivel mondial. In plus, media copiilor care urmeaza aceste cursuri este peste media obtinuta la examenele la nivel international.

3 motive pentru care cursurile de pregatire pentru examenue Cambridge te ajuta sa inveti engleza la cel mai inalt nivel

Motivele de a invata engleza sunt infinite, iar certificarea acestei abilitati iti ofera numeroase avantaje, de la posibilitatea echivalarii examenelor scolare pana la obtinerea unui job mai bun si mai bine platit. Daca vrei sa treci cu brio acest test, iata 3 argumente solide care sa te ajute sa nu mai stai pe ganduri si sa te inscrii la cursuri de engleza pentru obtinerea acestui atestat:

cursuri engleza cambridge
cursuri engleza cambridge
  • familiarizarea cu structura examenului – in cadrul cursurilor de pregatire pentru obtinerea atestatului Cambridge vei avea posibilitatea de a-ti exersa notiunile de engleza cu ajutorul exercitiilor practice precum: role playing, jocuri de rol, dezbateri etc. Acestea te vor ajuta sa iti dezvolti capacitatea de a comunica in engleza pe toate cele 4 nivele: scris, vorbit, citit si ascultat. Totodata, vei avea oportunitatea de a te familiariza cu structura examenului, caci profesorii te vor invata sa lucrezi folosind manuale si materiale care respecta formatul acestui tip de examene;
  • parcurgerea a cel putin 6 teste specifice examenului pentru care te pregatesti (YLE, Movers, Flyers, KET, PET, FCE; CAE)
  • sustinerea unei pretestari cu materiale oficiale Cambridge – in cadrul acestor cursuri de pregatire pentru examene Cambridge vei avea oportunitatea de a invata intr-un Centru Oficial de Pretestare pentru Examenele Cambridge.

Cum sunt organizate aceste cursuri de pregatire pentru examene Cambridge?

Cursurile sunt organizate in grupuri de 8 – 10 elevi, selectati in functie de doua criterii esentiale:

  • varsta;
  • nivel de limba engleza.

Numarul de elevi a fost stabilit astfel incat sa asigure tuturor posibilitatea de a participa activ la ore si sa beneficieze, cu totii, de atentia si suportul profesorilor. Ambii factori au fost folositi pentru a oferi omogenitate grupului, astfel incat copiii sa nu se simta intimidati sau inhibati de ceilalti participanti la grup. Astfel, vei reusi sa te integrezi mai usor si sa te bucuri pentru ca vei interactiona cu persoane de aceeasi varsta si cu interese similare cu ale tale.

Solicita chiar acum o evaluare de nivel si ofera-ti ocazia de a te distra in timp ce inveti. Descopera metode practice de a te pregati pentru examenul Cambridge, care sa te ajute nu doar sa-ti imbunatatesti abilitatea de a vorbi in engleza, ci si de a socializa si relationa, indiferent ca vei alege sa o faci in a doua cea mai vorbita limba din lume sau in romana.