Accesorii baie retro sau moderne


Desi sunt mici adaugiri, extind atat functiile baii, cat si capacitatile sale interioare. Exista diferitele tipuri de accesorii baie, metode de combinare a culorilor si, in general, de modalitati de a le selecta corect pe fiecare dintre ele.

Detaliile mici nu numai ca dau un aspect finisat baii, dar adauga si atingeri valoroase stilului sau. Si cel mai important – daca sunt selectate corect, accesoriile fac aceasta incapere mai placuta si confortabila.

Set accesorii baie

Prin metoda de instalare exista seturi de podea si de perete. Primele sunt, de exemplu, cosul de gunoi si covorul decorativ de baie. Al doilea set accesorii baie este paharul pentru asezarea periutelor de dinti, suportul pentru hartie si sapuniera.

Unele sunt lipite sau fixate cu dibluri si suruburi, in timp ce altele pur si simplu stau liber pe policioara. Prin materialul din care sunt fabricate poti gasi un set accesorii baie din sticla, plastic si metal. S-au dovedit de-a lungul timpului ca sunt cele mai durabile si rezistente la niveluri ridicate de umiditate.

Etajera baie

Etajera baie este un element functional si poate fi realizata din diverse materiale rezistente la umiditate, care ajuta la stocarea lucrurilor mici, de care toata lumea are nevoie. Un punct important de referinta este zona pe care o ai pentru amplasarea etajerei.

Ia in considerare dimensiunea oglinzii pentru a nu aglomera spatiul. Materialul din care este realizata etajera baie, aceasta trebuie sa fie in conformitate cu interiorul general al baii. In functie de stil, alege materiale din sticla, plastic si piatra naturala. De asemenea, poti alege o combinatie a acestora.

Suport prosoape baie

Un suport prosoape baie instalat prin prindere in perete, ofera cea mai puternica atasare si s-a dovedit a fi cel mai durabil accesoriu baie pe termen lung. De aceea cele mai multe propuneri sunt cu acest tip de atasament.

Daca alegi un astfel de model, poti atasa si prosoape mai grele, deoarece este mai rezistent la incarcare. Carligele si suporturile adezive sunt o optiune buna daca doresti stabilitate, fara gaurirea placilor de faianta. Le poti atasa cu usurinta singur.

Suportul pentru prosoape cu vid iti permite sa muti accesoriul si carligele in functie de nevoile tale. Singura conditie este sa cureti bine peretele inainte de a-l instala, deoarece se prinde mai bine. Acest tip de atasament suporta o greutate de pana la aproximativ 3 kg.

Suporturile si umerasele mobile sunt cele mai usor de gestionat, deoarece nu necesita reparatii sau solutii permanente. Suportul si scaunul pentru prosoape pot fi mutate si asezate in orice colt al baii convenabil pentru tine. Daca este necesar, pot fi scoase din baia umeda, daca ocupa prea mult spatiu.

Umerasul pentru usa, la randul sau, este una dintre cele mai bune solutii pentru depozitarea prosoapelor si a halatelor de baie. Poti sa-l asezi in pe exterior sau pe interiorul usii si in acest fel, prosopul va fi intotdeauna la indemana, fara a ocupa spatiu.

Sunt disponibile carlige simple, precum si un set intreg, astfel incat sa poti alege optiunea care ti se potriveste.

Accesorii baie Ikea

La Ikea vei gasi diferite tipuri de accesorii baie simple si moderne, precum si seturi de accesorii pentru baie. De asemenea, poti gasi suporturi de prosoape rotunde si dreptunghiulare, rafturi de perete pentru prosoape, umerase pentru usa si suporturi de prosoape.

Vei gasi, de asemenea, sapuniere, etajere baie, suport pentru hartie igienica. Exista modele atat cu design modern, cat si retro, astfel incat fiecare client sa poata gasi ceea ce se potriveste in baia sa.

Fiecare dintre aceste accesorii baie Ikea este conceput pentru a fi practic si confortabil de utilizat. Acestea fac ca intreaga familie sa se simta cat mai confortabil in efectuarea obiceiurilor zilnice de igiena.

Accesoriile de baie de calitate si estetice sunt, de asemenea, importante pentru proiectarea baii. Ii dau stil si vorbesc despre atentia la detalii. Obiectele mici de lux creeaza un sentiment de clasa inalta.