Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cand planifici o programare la salon bazeaza-te pe Stailer. Iata de ce


Atunci cand planifici o programare la un salon, fie ca esti barbat si cauti loc liber la un salon pentru tuns rapid sau stilizare sprancene sau esti femeie si ai nevoie de servicii de cosmetica, un raspuns potrivit pentru toata lumea se refera la Stailer. Aceasta platforma a fost creata pentru a facilita modul in care te poti programa la salon. Iata concret despre ce este vorba.

Un loc liber la salon, aici si acum!

Cand ai nevoie de o programare la tuns la salon Golden Times din Iasi sau la orice alt salon din orase precum Bucuresti, Cluj, Timisoara sau Oradea poti oricand sa te bazezi pe Stailer. Imagineaza-ti ca in loc sa stai la cozi si sa pierzi timp cu orice – fie ca este vorba de a cumpara sau de a plati ceva – mai bine apelezi la online. Asa se intampla si in acest caz: in loc sa mai apelezi la vechea metoda de a te programa la salon mai bine apelezi la online.

Mai mult decat a cauta online un salon unde sa existe loc liber pentru tine atunci cand tu iti doresti si ai nevoie, mai mult decat un salon unde sa existe si serviciile de interes pentru tine la preturi rezonabile, Stailer te ajuta sa iti triezi usor optiunile. Este un soi de motor de cautare nisat. Si asta pentru ca aici vei gasi un salon dintre sutele de optiuni. Iata cum functioneaza:

  • Accesezi pagina si introduci in campul de cautare toate detaliile: pentru cine sunt serviciile dorite, cand anume ai nevoie si in ce oras.
  • In cateva secunde iti este afisata lista de optiuni. Rand pe rand poti verifica saloanele, acolo unde vei gasi si detalii de genul: fotografii, cum sa ajungi acolo, preturi si estimari de timp privind durata unui  serviciu.
  • Alegi salonul, setezi datele tale si te programezi. Primesti imediat si un link de confirmare.

Pentru extra detalii vezi si articolul acesta

De ce Stailer

Sa te bucuri de toate functionalitatile acestei platforme nu inseamna ca si trebuie sa platesti ceva. Stailer este gratuit si acesta este in sine un motiv in plus pentru care vei dori sa folosesti platforma. Pe principiul de ce nu?

Un alt motiv este faptul ca poti face totul mai usor si mai rapid. Nu depinzi de orarul de functionare al unui salon. Nu trebuie sa te preocupi sa suni la o anumita ora pentru a te programa. Faci acest lucru din cateva miscari si fara sa mai pierzi vremea asteptand ca cineva sa iti raspunda la apeluri cand suni.

In plus, daca alegi sa iti faci un cont aici este cu atat mai avantajos pentru tine, intrucat ai acces la setari mai variate, cum ar fi posibilitatea de a seta remindere pentru fiecare programare facuta. Cum suna asta?

Incearca si nu vei regreta. O programare facuta prin Stailer poate fi inceputul unui nou mod prin care iti organizezi astfel de programari.

Contact: support@stailer.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *