Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Exprimă-ți personalitatea printr-un machiaj de mireasă exceptional


Chiar dacă nu ești genul de persoană care să acorde o mare importanță machiajului, și ai și uitat când a fost ultima data când te-ai machiat în mod profesionist, ziua nunții tale nu trebuie să fie în același ton. Este ziua în care ești în centrul atenției, toate privirile vor fi îndreptate către tine, așa că este nevoie să arăți pur și simplu perfect. Prin urmare, machiajul trebuie nu doar să reziste pe durata întregii zile, dar și să se potrivească bine cu personalitatea ta. Te vei simți în largul tău, și asta se va observa cel mai bine din atitudinea ta. Așadar, hai să vedem împreună ce tip de machiaj se potrivește pentru tine, în funcție de felul tău de a fi.

Mireasa care adoră să se distreze

Adori să te distrezi, nu spui niciodată NU unei aventuri și râsul tău este de-a dreptul molipsitor? Cu siguranță și în ziua nunții tale vei fi sufletul petrecerii. Machiajul tău trebuie să fie în concordanță cu felul tău de a fi, și pentru asta este nevoie să folosești un fond de ten cu particule luminoase. Și cum niciodată parcă nu este destulă strălucire în ceea ce te privește, un iluminator este esențial. Nu uita nici de buze, care trebuie puse în evidență cu un ruj strălucitor, de bună calitate, care să nu se șteargă sau să lase urme. Evident că este nevoie de produse cosmetice de bună calitate. Acestea sunt însă destul de scumpe, așa că apelează la reduceri la cosmetice online sau și mai bine, cosmetice Black Friday 2021 pentru a-ți face un stoc din toate produsele de care ai nevoie, de la mărcile preferate, la prețuri mici.

Mireasa rebelă

Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate pare să fie propoziția care te caracterizează cel mai bine, așa că un machiaj clasic sau chiar cuminte nu are cum să îți fie pe plac tocmai în ziua nunții tale. Pentru ca și ceilalți invitați să știe cu cine au de a face, un smokey eyes, dar și farduri mai închise sunt perfecte. Un machiaj care îți pune ochii în evidență este cel potrivit pentru tine, iar pentru a nu obține un aspect vulgar, buzele nu trebuie să fie la fel de ”țipătoare”. În acest caz, un ruj de buze nude sau un simplu luciu de buze este de ajuns.

Mireasa perfecționistă

Îți place ca totul să fie perfect, iar această trăsătură de caracter ți-o recunosc toți cei apropiați. Nici ziua nunții tale nu face excepție, iar machiajul trebuie să fie perfect, cum altfel? Rujul de buze trebuie să fie cel clasic, roșu aprins, cu o textură mată, fără luciu. Evident, nu trebuie să mai amintim că este nevoie să fie rezistent la apă și la transfer. La fel și fondul de ten, tot mat, iar aspectul este completat în schimb de liniile elegante de tuș. Poate părea un machiaj clasic, și așa și este, dar pentru cele perfecționiste este ceea ce le reprezintă cel mai bine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *