Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Fă o schimbare de look și impresionează-ți partenera. Stailer te ajută


În fiecare dimineață sună alarma la ora 7, te trezești, te pregătești să mergi la muncă, stai acolo aproximativ 8 ore, vii acasă și te odihnești sau faci curățenie și mâncare. Atât tu, cât și partenera din viață. În tot acest ritual, mai bine zis rutină, tot ce faci devine un automatism. Așa vrei să arate viața ta de acum încolo pentru tot restul vieții?

Ieși din zona de confort și încearcă ceva nou. Cum ai vrea să reziste relația voastră dacă nu o surprinzi niciodată? Sunt atât de multe opțiuni dintre care poți alege, dar pentru început ai putea pune preț mai mult pe aspectul tău fizic. Așa cum făceai la începutul relației. Arată că îți mai pasă chiar și după ce o cucerești și rămâi mereu așa cum erai când s-a îndrăgostit. Sau măcar nu te schimba la 180 de grade.

Prima schimbare poate fi cu privire la look și Stailer te ajută.

Programarea durează 5 minute

Atunci când ai pauză la muncă timp de 5 minute poți accesa Stailer unde găsești locurile libere de la saloanele din orașul tău, în ziua și la ora la care poți merge. Dacă ai noroc, poate chiar astăzi poți vizita unul dintre saloanele de pensat pentru barbati din Timisoara sau o frizerie.

Gândește-te la reacția iubitei când vei ajunge acasă și vei arăta din nou aranjat și cu freza care te prinde cel mai bine. Dacă vrei să îi faci și o surpriză, programeaz-o și pe ea la salon. Pe Stailer introduci chiar pe prima pagină filtrele. Adaugi orașul, ziua, serviciul și alte informații de acest gen. Nici măcar nu trebuie să le tastezi. Doar le alegi din listă.

Mai apoi va apărea lista cu disponibilități și aici ai avantajul că poți afla prețul fiecărui salon și serviciu înainte să te trezești cu o gaură în buget dacă te programezi așa, oriunde printr-un apel telefonic. Stailer oferă toate informațiile necesare, astfel încât să poți alege și să fii mulțumit cu alegerea făcută.

La final introduci datele de contact și informațiile personale pentru ca mai apoi să primești un SMS de confirmare pe telefon. După ce o surprinzi cu noul tău look, îi poți spune în ce zi și unde să meargă pentru a se bucura și ea de tratamente la salon realizate de profesioniști în domeniu.

Servicii disponibile

Dacă știi că îi place un anumit salon, precum Breathless Concept salon in Timisoara, poți căuta locurile libere doar la acesta. Pe prima pagină alegi să cauți după salon și mai apoi vei vedea când poate merge.

Stailer este o minune în această industrie a frumuseții, pentru că permite programarea nu numai la coafor, ci la orice serviciu din această sferă. Este mult mai simplu să îi vezi pe toți în același loc și să mergi la cine este liber în funcție de programul tău în loc să aștepți după un singur stilist.

Dacă vrei un avantaj în plus pentru a face această schimbare și mai apoi surpriză pentru iubită, să te programezi cu Stailer e gratis! Nu, nu te costă nimic. Deci poți face câte programări vrei, fără costuri! Accesează acum Stailer și mergi la salon!

Contact:

support@stailer.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *