Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Nu mai suporți aglomerația din trafic? Iată 3 mijloace de transport rapide și prietenoase cu natura!


Dacă ești în căutare de metode prin care să scapi de traficul infernal prin care trebuie să treci zi de zi în drum spre locul tău de muncă, atunci este timpul să cauți alternative de transport.

Există metode mult mai rapide și confortabile, care, în plus, sunt și eco friendly. Nu îți mai pierde timpul dimineața în trafic, alege variante care să te ajute să câștigi timp și care contribuie și la sanatatea ta. Dacă îți dorești să fii la curent cu produsele care înlocuiesc cu brio transportul cu mașina, citește în continuare acest articol.

Iată cele mai populare metode de transport!

Bicicleta

Dacă îți place sportul și nu eziți niciodată să faci efort, atunci ia în calcul deplasarea cu bicicleta. Poți alege să mergi cu bicicleta la muncă sau în deplasări mai scurte, cum ar fi în parc sau la o plimbare în natură. Există mai multe tipuri de bicicletă din care poți alege. Cursiera poate fi folosită pe teren neted, cum este asfaltul și pentru distanțe lungi. Dacă îți place să te plimbi prin pădure, ai putea alege un mountain bike, fiindcă acest tip de bicicletă este potrivit pentru terenurile accidentate. Dacă îți dorești să te deplasezi doar la locul de muncă, poți opta pentru o bicicletă de oraș sau una pliabilă.

Skateboard

Deși skateboardul a fost inițial inventat pentru copii, acesta a devenit din ce în ce mai popular și în rândul adulților, devenind chiar un mijloc de transport în toată regula. Este folosit adesea pentru deplasările scurte, în zone aglomerate. Îți trebuie echilibru pentru a te deplasa cu skateboardul, iar dacă poți face asta vei descoperi că poți ajunge destul de ușor în puncte greu accesibile cu alte metode de transport.

Tricicleta

Nimeni nu vrea să ajungă la birou și să arate ca și cum a alergat la un maraton. Tricicleta electrică este varianta ideală pentru oricine își dorește să se deplaseze rapid și fără efort. Există mai multe modele de triciclete electrice la preț avantajos din care poți alege. În plus, tricicleta electrică este potrivită pentru două persoane și poate atinge o viteză de 25km/h, limita pentru care nu este necesar permis de conducere sau înmatriculare. Tricicleta electrică este extrem de sigură și practică. Poți găsi mai multe modele la prețuri avantajoase în magazinul de specialitate Dbsolar.ro.

Dacă te-ai săturat de traficul infernal, este cazul să alegi o altă variantă de transport care să ți se potrivească. Oricare dintre metodele de mai sus este potrivită pentru deplasări și este și prietenoasă cu natura. Astfel, în funcție de locul în care vrei să ajungi poți alege o tricicletă electrică pentru deplasările lungi, în cazul în care nu vrei să depui efort sau poți opta pentru skateboard, dacă îți poți ține echilibrul și vrei să mergi în zone aglomerate. Alege produse de calitate în funcție de nevoile tale, dar și de buget.

Sursă foto: Pexels.com

Tags:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *