Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Păreri videochat


Parerile despre videochat au fost, sunt si vor fi impartite. Daca intrebi in jurul tau prieteni, rude sau colegi ce parere au despre videochat, cel mai probabil ca toti vor asocial acest job cu unul nedemn. Multi se grabesc sa critice inainte de a cunoaste, iar asta cu siguranta ca ni s-a intamplat oricaruia dintre noi.

Vazut de unii ca o activitate indoielnica, iar de altii o extraordinara sansa de a face bani, videochatul este, fara doar si poate, unul dintre cele mai controversate subiecte ale momentului.

Chiar daca activitatea este legala in Romania, opiniile continua sa fie impartite in doua tabere. Sunt multe glasuri critice care se aud atunci cand vine vorba de videochat, insa este el oare un job atat de blamat pe cat se crede? Care ar fi argumentele Pro si Contra ale acestui job?

In cazul in care te-ai gandit sa incepi o cariera ca model in fata camerei web, trebuie sa stii ca reticentele cu privire la aceasta activitate inca exista. Art Studio a prezentat intotdeauna acest job intr-un mod onest, cu toate minusurile si plusurile de rigoare. Ocupatia de model videochat ‘’vine la pachet’’ cu beneficiile si dezavantajele ei, cu pareri pro si contra, iar noi ti le prezentam pe toate.

Pareri pro videochat-ului

  • Dezvoltare personala in paralel cu programul lejer

Videochatul aduce beneficii certe persoanelor care il practica. Un privilegiu pe care nu il ofera un alt loc de munca, unde programul este fix, consta in posibilitatea dezvoltarii personale in paralel cu statutul de salariat. In studioul de videochat ai posibilitatea de a-ti forma un orar de munca lejer si flexibil, in functie de nevoile si disponibilitatea ta.

Scopul este sa ai un anumit numar de ore lucrate saptamanal sau lunar, in ture alese de tine, astfel incat sa iti poti continua studiile, sa urmezi cursuri de calificare, sa te inscrii la scoala de soferi si sa obtii permisul de conducere auto, etc.

  • Castiguri mari garantate

Este videochatul un job banos? Depinde doar de tine, de cat de ambitioasa si hotarata esti, si de cat timp esti dispusa sa aloci pentru asta. Chiar si ca debutanta poti castiga suficient cat sa iti asiguri independenta financiara si confortul mult dorit.

In functie de numarul de clienti si frecventa cu care acestia te solicita, orele lucrate efectiv, capacitatea de a atrage cat mai multi membri si de a aduce incasari studioului, poti avea parte de castiguri fabuloase in videochat.

  • Sedinte foto si de make-up gratuite

Pentru ca jobul se bazeaza, in principal, pe aspectul fizic, este esential sa apari ingrijita in fata camerei de videochat. Aici intervenim noi, cu un personal specializat: make-up artisti care ‘’slefuiesc’’ calitatile fizice ale modelului si care il invata trucuri pentru imbunatatirea aspectului fizic si al grijii fata de aspectul exterior.

  • Initiere in arta seductiei, in psihologie si comunicare

Capacitatea de a asculta interlocutorul si empatia sunt cheile succesului in comunicare. Ca model de videochat, ai poibilitatea de a te initia in arta seductiei, in psihologie si comunicare, lucru util inclusiv in viata de zi cu zi.

  • Perfectionarea competentelor de comunicare

Limba oficiala a videochatului este engleza, astfel ca iti vei perfectiona permanent competentele de comunicare in aceasta limba de circulatie internationala, ceea ce iti va fi de folos pe tot parcursul vietii.

Pareri contra videochat-ului

  • Prejudecati sociale

Probabil singurul dezavantaj in a fi model de videochat este legat de preconceptiile celor din jur. Etichetele negative puse practicantelor acestui job pot afecta din punct de vedere psihologic. Poti incepe sa ai frustrari si sa tii departe jobul tau de cei apropiati, pentru a nu te ‘’compromite’’ si pentru a evita formarea prejudecatilor sociale.

  • Sacrificii

Chiar si atunci cand esti model de videochat, exista anumite sacrificii pe care trebuie sa le faci. Daca alegi sa practici videochatul ca pe un al doilea job, nu vei mai avea destul timp pentru tine. Contrar multor pareri, in videochat ‘’nu ploua cu bani’’.

Este mult de munca si trebuie sa stai conectata online o buna perioada de timp, sa stii cum sa porti conversatii diferite, sa atragi privirile si sa mentii atentia membrilor, fidelizandu-i. Un studio videochat profesionist iti ofera training permanent, pentru ca tu sa inveti tot ce ai nevoie pentru a reusi in cariera de model videochat de succes.

Tags:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *