RCA online – obținerea asigurării auto nu a fost niciodată mai facilă


Încercați să vă asigurați automobilul online? E ușor! Asigurarea noastră vine la pachet cu un calcul asigurări RCA pentru toate categoriile auto și cu cele mai bune oferte de preț de pe piață.

Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul nostru și să introduceți datele necesare. În câteva minute, veți avea oferta de preț, apoi puteți alege modalitatea de plată care vă convine cel mai mult și finalizați tranzacția. Simplu, nu?

Tot ce aveți nevoie este un calculator și câteva minute de timp liber. Vom începe prin a introduce câteva date despre dumneavoastră și vehicul, iar apoi vă vom returna un preț al costurilor de asigurare.

Odată ce ați completat formularul de pe site-ul nostru pentru asigurarea RCA, aveți posibilitatea de a alege modalitatea de plata preferată: fie direct online, prin card bancar, fie prin ordin de plată (OP).

Daca nu vă reînnoiți asigurarea auto sunteți pasibil de amendă. De cele mai multe ori, odată cu trecerea timpului, oamenii uită sau pur și simplu nu știu că RCA-ul lor a expirat. Din acest motiv, noi vă trimitem o înștiințare. Odată ce ați primit o astfel de înștiințare, vă puteți reînnoi liniștit asigurarea auto, pentru a evita orice probleme.