Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Viața de înainte și după cu platforma Stailer


Mă bucur că pot profita în orice moment de tot ce este nou în ceea ce privește tehnologia, că am înțeles ce înseamnă tehnologia și digitalizarea, de fapt, și de ce este mai bine pentru mine să ies din zona de confort.

Recunosc, o slăbiciune de a mea este printre altele, frecventarea saloanelor de frumusețe pentru a mă relaxa, pentru a-mi face un tratament facial, să-mi întrețin manichiura sau să mă tund și vopsesc.

Cred că nu este nimic nou în acest lucru și majoritatea femeilor au astfel de slăbiciuni.

Viața de dinainte să utilizez Stailer

Mi-a plăcut dintotdeauna să îmi rezerv puțin timp și pentru mine, măcar de 2 ori pe săptămână să mă răsfăț, să mă relaxez și să mă bucur de aceste momente. Pentru că asta mă face să continui rutina zilnică pe care o am la job, acasă și în familie. Faptul că merg la un salon de beauty mă ajută foarte mult, atât fizic, cât și psihic.

O problemă însă apărea mai tot timpul în această privință. Nu reușeam să am propriul meu stilist, era necesar să îi schimb cam odată la 3-4 luni. Unele dintre motive erau că ori nu eram mulțumită de serviciile pe care le primeam ori stilista se mărita cu un turc și se stabilea în Turcia ori nu găseam un loc liber atunci când aveam nevoie.

S-a întâmplat de câteva ori să am un eveniment important și ajungeam să mă coafez sau machiez singură, pentru că deși sunam cu o săptămână înainte la salone, nu găseam un loc liber în ziua respectivă.

Eram dezamagită de aceste probleme și pierdeam timp, energie și bani în plus,  uneori.

Cum mi-am simplificat viața cu platforma Stailer

De ceva timp am auzit de o nouă platformă care a revoluționat pe piața industriei frumuseții și de beneficiile ei. Citisem un articol despre platforma Stailer.ro așa că am început să o utilizez în folosul meu.

Am rămas plăcut surprinsă de cât de mult mi-am eficientizat timpul utilizând platforma Stailer, ba mai mult decât atât, de aproximativ 3 luni de zile mi-am găsit propriul meu stilist.

Stailer este o platformă cu ajutorul căreia m-am programat la un salon de beauty online, la orice oră și zi am dorit, având siguranța că voi merge la un eveniment exact așa cum mi-am dorit.

Gama de servicii este foarte largă, așa că am avut de unde alege în funcție de nevoile pe care le-am avut pe moment.

Platforma Stailer nu m-a condiționat în niciun fel, în sensul că m-am programat ori de câte ori am avut nevoie, fără să îmi perceapă vreun cost. Totul a fost 100% gratuit. Eu am ales să îmi creez un cont pentru a avea parte de și mai multe beneficii, astfel că am primit remindere cu detaliile programării pe care am făcut-o.

Cu platforma Stailer mi-am simplificat viața, timpul, am parte de calitate, încredere și servicii wow.

De la orele pierdute în telefoane pentru a găsi un loc liber la un salon, am ajuns să mă programez oricând la orice oră, online, în mai puțin de  2 minute.

Din acest motiv, spun că tehnologia avansată m-a făcut să renunț la unele metode clasice care îmi ocupau destul timp prețios. Încearcă și tu Stailer.

Date de contact

support@stailer.ro

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *