Alege mai ușor tâmplăria pentru casa ta, în noul showroom Helios


Azi, alegerea ferestrelor aduce un impact urias asupra intregului confort si design al casei! De aceea, cand vine vorba de astfel de cumparaturi, trebuie să fii precis, meticulos si sa ai acces la o gama cat mai mare de optiuni. Pentru a te ghida în alegerea pe care trebuie să o faci, Helios iti pune la dispozitie un nou showroom, in Baia Mare – afla de la consultanti informații complete despre fereastra sau usa dorită: detalii tehnice, dimensiuni, culori, tipuri de sticlă, accesorii.

Ai parte de modele de tamplarie pentru orice tip de locuinta! Găsești inclusiv ferestre si usi cu tehnologie de ultimă generație, pentru case inteligente! Pe o suprafata generoasa de peste 400 de metri patrati, showroom-ul Helios din Baia Mare (strada Margeanului nr. 9), iti prezinta produse PVC si aluminiu – ferestre, usi de intrare, culisante, osciloculisante, usi armonice, dar și uși de balcon ori terasă.

Vezi modele de ferestre PVC sau PVC placat cu aluminiu. Descoperă cum functioneaza modele precum Confort 76, Confort 76 pivotanta, Confort 76 Plus, Elegant 76 Premium, Performant 88, Performant 88 Premium

Compară variante de usi de intrare, din PVC si PVC placat cu aluminiu din gamele  Confort 76, Elegant 76 Premium, Performant 88 Premium, echipate cu sisteme de inchidere automata,  cu amprenta sau cu interfon conectat la camera video.

Pregateste terasa de acasa sau balconul cu modelele de culisante Robust 76 si Select 76! Descopera apoi usa osciloculisanta si armonica. Alege usile Helios CERTIFICATE pe clasa de siguranta RC2, acestea fiind realizate cu componente ce respecta normele acestei clase, profile, sticla si feronerie.

Continuă turul cu gama de ferestre și uși de aluminiu – ferestre din gama Durabil sau usile Durabil Premium, armonica cu sistem special bifold ori culisantele Vizual. Observă calitate profilelor, feroneriei si sticlei folosite!

Solutii eficiente pentru casele inteligente

La Helios ai parte de sisteme Smart Home – Somfy prin aplicatia Tahoma. Acestea permit integrarea de functii precum:

1. Inchidere/deschidere rolete

2. Senzori anti-efractie

3. Camera video + senzor de miscare + alarma

4. Video interfon pentru usi automate

5. Senzori de miscare

Exploreaza showroom-ul virtual

 “Expoziția digitală” poate fi accesată și online, prin site-ul ferestrehelios.ro – poți vedea la o calitate grafica ireprosabila întreaga gama de ferestre, uși exterioare și uși culisante din PVC ori aluminiu a brandului baimarean HELIOS. 

Motive pentru a alege Helios:

  • Peste 18 ani de experiență în industria tâmplăriei termoizolante
  • Peste 400 ferestre fabricate pe zi
  • Consultanta de specialitate
  • Produse realizate cu tehnologii de ultima ora
  • Design inovativ și gamă variată de culori și accesorii
  • Montaj profesional

Descoperă ferestrele și ușile termopan Helios, cere o oferta online sau programează o vizită in showroom-ul virtual alături de un consultant!