Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Alege leasing – Putini sunt cei care pot primi un imprumut bancar


Nu toti oamenii isi pot permite sa cumpere o masina noua sau folosita cu bani in mana, de la un dealer auto, devenind astfel,  fericitul proprietar al unui prieten pe patru roti. Putini sunt cei care pot primi un imprumut bancar pentru a cumpara o masina in rate.  Expertii sfatuiesc in acest caz sa nu-si ia ramas bun de la visul lor, ci sa incerce sa incheie un contract de leasing la firma Elite Cars Leasing.

Compania  de leasing auto trateaza clientii putin mai loial decat bancile si, de cele mai multe ori, au o abordare individuala, reducand ratele pentru clientii cu un istoric de creditare bun. In unele cazuri, incheierea unui contract de leasing poate fi chiar mai profitabila decat un imprumut bancar, dar trebuie sa fii extrem de atent de unde cumperi un auto in leasing. Cel mai bine este sa apelezi la o firma cunoscuta pe piata in acest domeniu, asa cum este Elite Cars Leasing.

Serviciul financiar de leasing auto din Europa si din lume, este destul de raspandit si reprezinta o alternativa competitiva la imprumuturi. Leasingul auto este un mod modern si eficient de cumparare a vehiculelor. Acesta este un contract de inchiriere pe termen lung, cu dreptul de a cumpara o masina la sfarsitul termenului de inchiriere.

Cinci pasi pentru a incheia un contract de leasing auto

  1. Clientul alege o masina si un model de leasing la firma de leasing auto Elite Cars Leasing.
  2. Clientul completeaza cererea locatarului, colecteaza documentatia necesara si le transfera managerului autorizat al firmei de leasing auto Elite Cars Leasing.
  3. Elite Cars Leasing in termen de o zi lucratoare decide asupra posibilitatii de finantare pe baza documentelor prezentate si trimite contractul actual de leasing catre Client impreuna cu o invitatie de a efectua o plata in avans.
  4. Elite Cars Leasing desfasoara toate activitatile necesare transferului masinii achizitionate in leasing catre Client.
  5. Clientul primeste masina la firma de leasing auto Elite Cars Leasing.

Poti apela cu incredere la firma de leasing auto Elite Cars Leasing, alegand o masina, iar un specialist va pregati o propunere de finantare si asigurare care sa raspunda nevoilor tale specifice. Spune-i specialistului dorintele pentru viitoarea ta masina, valoarea avansului pe care esti dispus sa o platesti, acesta comunicandu-ti la randul lui, termenul de inchiriere si caracteristicile care trebuie luate in calcul. Poti fi sigur ca va selecta pentru tine cele mai potrivite conditii la incheierea unui contract de leasing.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *