Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Car sharing – o altă modalitate de a te deplasa


Împărțirea unui bun. Optimizarea gestionării flotei unei companii. Reducerea dependenței de energiile fosile. Contribuția la un oraș mai curat, mai puțin poluat. În fața evoluției societății și necesitatea de a proteja mediul înconjurător, car sharing apare drept o soluție de mobilitate inovatoare.

Ai multe drumuri de făcut pe parcursul unei zile. Deoarece ești o persoană independentă, călătoria cu taxiul sau cu mijloacele de transport în comun ies din discuție. Nu vrei un șofer impus, vrei să faci mai multe opriri și să te simți ca și cum ai conduce mașina ta personală? Atunci alege și tu car sharing. Alege închiriere auto în varianta modernă.

Car sharing îți permite să închiriezi o mașină rapid și simplu, efectuând toate demersurile necesare direct de pe un smartphone, prin intermediul unei aplicații dedicate. Acest serviciu de car sharing este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

De ce să treci și tu la car sharing?

Simplu și rapid, acest concept de car sharing răspunde la toate nevoile și cerințele tale de deplasare.

Cum funcționează?

Găsește mașina pe care vrei să o închiriezi. Vei avea la dispoziție un instrument de căutare rapid și eficient. Cu alte cuvinte, vei avea posibilitatea de a întocmi portretul robot al mașinii visurilor tale. Vei alege în funcție de dorințele și necesitățile tale: marcă, preț, model, culoare, opțiuni. Cel mai important este că toate, absolut toate vor beneficia de asigurare. Astfel, tu și proprietarul mașinii de la care închiriezi vor putea sta liniștiti în cazul în care va avea loc un eveniment mai nefericit. Poți alege chiar și dube sau autoutilitare.

După ce ai găsit mașina dorită vei trece la închiriatul propriu-zis. Mașinile din parcul deținut de o companie de car sharing sunt mereu pregătite de drum. Mașinile pot fi închiriate din principalele orașe ale țării: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Suceava, Iași sau Brașov. Astfel, dacă ești interesat de închiriere autoturism București poți opta pentru car sharing.

După ce ai încheiat procesul de închiriere cu ajutorul aplicației, vei merge pentru a prelua mașina. Urci în mașină și te deplasezi oriunde ai nevoie. Atâta vreme cât o conduci, o poți considera mașina ta personală. Poți lua cu tine grupul de prieteni, de fapt câți încap în mașină. Astfel, dacă vei călători în grup vei reuși să reduci costurile unei călătorii.

După încheierea călătoriei urmează etapa înapoerii mașinii. Vei stabili un loc de întâlnire de comun acord cu proprietarul și o vei returna așa cum ai primit-o. Vei împărtăți experiența cu alți utilizatori  și vei acorda un calificativ mașinii și proprietarului. Dacă ești interesat de un serviciu de închirere auto alege car sharing.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *