Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cel mai mare parc dezmembrari Volkswagen din Romania


Deschis online din pasiunea pentru masini si calitate, volkswagen-dezmembrari.ro, cel mai mare parc dezmembrari Volkswagen din Romania, iti aduce cele mai bune piese de schimb pentru masina ta.

Avem pe stoc zeci de masini care asteapta sa fie dezmembrate si continuam sa ne marim stocul saptamanal cu masini Volkswagen pentru dezmembrari.

Activitatea si misiunea noastra consta in dezmembrarea masinilor avariate sau scoase din circulatie, si comercializarea pieselor provenite din dezmembrari auto.

Gasim cele mai bune solutii complete pentru tine – clientul aflat in cautarea de piese Vw second hand originale – prin consultanta oferita, bazata pe profesionalismul, experienta si seriozitatea membrilor echipei volkswagen-dezmembrari.

Varietate de piese dezmembrari Volkswagen in cel mai mare parc auto

Am castigat increderea si fidelitatea clientilor nostri prin varietatea de modele Vw disponibile in parcul auto, prin piesele de calitate, garantia si seviciile oferite. La noi, gasesti aproape orice piesa pentru masina ta, de la motoare, anexe motor, cutii de viteze, radiatoare, pana la elemente de caroserie decupate direct de pe masina si elemente de interior pentru a-ti dota masina cu optiuni suplimentare.

Vorbim, aici, doar de piese piese auto provenite din dezmembrarea modelelor Volkswagen, piese  originale, insotite de factura si garantie. Noi iti oferim posibilitatea de a obtine aceleasi piese ca si cele scoase din fabrica, la un pret mult mai mic si cu randament asemanator. Atunci cand vine vorba de piesele second hand din dezmembrari Volkswagen prezente in cel mai mare parc auto, poti avea incredere in calitatea si fiabilitatea acestora.

In plus, pe langa elemente de caroserie, cutie de viteza, motoare si alte piese functionale, frecvent intalnite intr-un parc de dezmembrari auto, iti oferim placerea de a descoperi si accesorii cu care iti poti dota masina intr-un mod inedit. Cu jantele din oferta, spre exemplu, ii poti aduce masinii tale o imbunatatire din punct de vedere estetic si o franare mai buna.

Piesele la mana a doua, originale, scoase de pe masini dezasamblate, reprezinta varianta cea mai economica  de a cumpara piese auto pentru masina ta. Acestea sunt originale si se potrivesc bine pe masina ta, iar pretul este, fara indoiala, cel mai convenabil.

Siguranta si confort

Consultanta profesionista gratuita, diversitatea gamei de produse provenite din autovehicule dezmembrate, dar si locatia moderna utilata cu aparatura de ultima generatie ne-au ajutat sa crestem si sa ne remarcam pe o piata intr-o continua crestere, iar acest lucru nu poate decat sa ne confirme faptul ca pasiunea pentru masini si grija pentru clientii nostri dau roadele scontate.

Ne place sa credem ca oferim clientilor nostri un loc in care pot gasi orice solutie la problemele intalnite in reparatia masinii personale, cu ajutorul serviciilor de dezmembrari Volkswagen, precum si siguranta si confort.

Si pe tine te motivam sa iti intretii masina doar cu produse de calitate, originale, pe care noi ti le oferim negresit, intr-o gama variata, pentru a nu fi nevoit sa renunti la ea. Si pentru ca scopul nostru final este de a avea toti clientii multumiti.

De asemenea, dorim sa mentionam ca in procesul de dezmembrare respectam toate normele si legile cu privire la protejarea mediului inconjurator, prin colectarea corespunzatoare a deseurilor poluante, provenite din activitatile noastre..

Gaseste acum orice model de Volkswagen doar pe https://volkswagen-dezmembrari.ro/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *