Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cine cumpara lampi camioane din magazine online?


Piata de lampi camioane se rezuma la un numar destul de mare de magazine traditionale de piese auto / camioane si cateva magazine online. De cele mai multe ori, oamenii prefera sa cumpere dintr-un magazin traditional pentru ca pot vedea pe viu, produsul pe care il doresc.

Este foarte important acest aspect, sa poti lua produsul in mana si sa vezi daca este ceea ce vrei sa cumperi sau nu. Este o experienta pe care nici un magazin online n-o poate oferi clientilor sai.

Cu toate acestea, magazinele online au alte avantaje care de multe ori depasesc avantajele magazinelor traditionale. Haideti sa vedem care sunt aceste avantaje si de ce sunt atat de importante.

Cumparatorii de la orase

Magazinele online de lampi camioane, vezi exemplu quickparts.ro, au cateva avantaje foarte mari, care le fac foarte cautate si apreciate.

Probabil cel mai mare avantaj al magazinelor online este faptul ca se adreseaza unui numar mai mare de persoane decat un magazin din localitate. Magazinele de piese si accesorii auto si camioane se adreseaza in general celor care locuiesc in regiunea respectiva.

Majoritatea cumparatorilor din nisa piese auto si camioane daca au nevoie de ceva, se deplaseaza la primul magazin din apropiere. Daca nu gasesc piesa de care au nevoie, merg la urmatorul magazin si asa mai departe.

Rareori parasesc orasul pentru a merge in alt oras ca sa gaseasca piesa de care au nevoie. In cazul in care nu gasesc piesa, vor cauta dupa ea pe internet, metoda prin care vor ajunge direct la un magazin online care le ofera produsul cautat sau o alternativa la acel produs.

De unde cumpara cei din mediul rural?

Ce se intampla insa cu persoanele din mediul rural? Ele nu au magazin de piese auto si camioane in zona si de multe ori trebuie sa se deplaseze zeci de km pana la primul magazin.

Este adevarat ca sunt multi care merg periodic pana la primul oras si isi fac acolo cumparaturile. In acest caz, mersul la un magazin de piese si accesorii camioane nu este exclus si daca gasesc produsul pe care il cauta, probabil ca il vor cumpara.

Ce se intampla daca clientul nostru nu obisnuieste sa mearga in oras periodic iar pentru lampa defecta de la vehiculul personal nu prea merita sa faca drumul respectiv?

Cea mai buna alternativa in acest caz este cumpararea lampilor de la primul magazin online care are o oferta buna si asigura transportul pana in satul sau comuna respectiva.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *