Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cum sa-ti monitorizezi flota auto GRATUIT atat de pe mobil, cat si de pe PC


Stim cat de importanta este pentru tine afacerea ta, vehiculul tau personal sau animalul tau de companie, de aceea, in cele ce urmeaza o sa-ti aratam cum poti sa-ti monitorizezi flota auto sau orice fel de obiect, animal, fara abonament – complet GRATUIT.  Cei de la NationalDeals.ro ofera serviciul de monitorizare flota auto gratuit.

Cum functioneaza?

Pentru inceput va trebui sa achizitionezi unul dintre dispozitivele de monitorizare flota auto, va trebui sa alegi dintre dispozidive cu montare prin magnet in interiorul sau in exteriorul vehiculului, aceste dispozitive nu necesita niciun fel de operatie de montare sau de legare la instalatia electrica a vehiculului, functioneaza pentru orice vehicul (barci, masini, camioane, motociclete, biciclete, etc.) acestea poseda un accumulator puternic cu o autonomie de pana la 90 de zile. Desigur, daca doresti o autonomie nelimitata poti conecta acest dispozitiv la reteaua electrica a vehiculului.

Urmatorul pas este activarea dispozitivului de monitorizare flota auto, aceasta se face prin introducerea cartelei SIM in dispozitiv, pornirea dispozitivului, dupa caz, urmata de descarcarea aplicatiei de monitorizare flota auto gratuity. Poti utilize aplicatie IOS, Android sau PC, in aplicatie poti monitoriza un numar nelimitat de vehicule, totul absolut GRATUIT, fara abonament, fara cost lunar.

Ce poti vedea in aplicatie?

1. Locatia GPS exacta a vehiculului

2. Viteza de deplasare a vehiculului

3. Poti seta alarma de viteza, atunci cand vehiculul depaseste viteza X setata de catre tine aplicatia te atentioneaza

4. Geolocatie, poti seta o anumita zona in care vehiculul are voie sa se deplaseze, cand paraseste zona primesti notivicare.

6. Notificare la punerea in miscare a vehiculului.

In plus, utilizand unul dintre dispozitivele de monitorizare flota auto poti auzi tot ce se vorbeste in interiorul vehiculului utilizand functia microfon spy.

Ce beneficii ai?

  • Creșterea productivității șoferilor
  • Reducerea orelor suplimentare și a consumului de carburant
  • Creșterea siguranței șoferilor
  • Reducerea timpilor de răspuns
  • Reducerea costurilor cu polițele CASCO
  • Diminuarea uzurii vehiculelor

Toate acestea gratuit, fara plati lunare, fara abonamente, doar utilizand sistemele de monitorizare flota auto de pe NationalDeals.ro

Tags: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *