Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Piesele de schimb de calitate fac diferenta


Piesele de schimb de calitate, intotdeauna fac diferenta cand alegem serviciile de reparatii ale vehiculului nostru. Este un punct de vedere important dupa care sa ne ghidam.

Multi mecanici de reparatii cutii viteze spun ca “este usor sa faci reparatii de calitate cu piese de calitate” si totusi aleg sa lucreze cu piese din dezmembrari sau cu piese de calitate indoielnica.

Cum se spune, alegerile gresite afecteaza imaginea firmei. Daca vrei sa-ti mearga bine si sa ai clienti buni, tinteste sus si ofera cele mai bune servicii de reparatii la cele mai bune preturi.

Alegerea pieselor cu care sa se lucreze este o parte importanta a serviciilor de reparatii, pentru orice ramura din industria auto si camioane.

Un service care ofera servicii de reparatii, daca lucreaza cu piese de calitate, in mod sigur va avea un renume mai puternic decat unul care alege sa lucreze cu piese de slaba calitate.

Alegand piese de calitate, practic iti alegi clientela cu care doresti sa lucrezi, firme care prefera calitatea in detrimentul pretului foarte scazut.

Un astfel de service reparatii cutii de viteze camioane este https://cutiivitezezf.ro/ care lucreaza doar cu piese din import, de calitate foarte buna. Alegerea firmei de a lucra cu piese cutii de viteze de calitate, ii asigura un plus de incredere din partea clientilor.

Multe firme insa nu pun accent pe calitatea pieselor de schimb, ceea ce din start le ofera clientii cu care vor lucra. Exista piata pentru toti, asa ca au de lucru si cei care lucreaza doar cu piese din dezmembrari.

Diferenta este calitatea lucrarii si pretul la care se va face lucrarea. In mare, manopera este aceeasi, doar pretul pieselor de schimb difera. Sunt firme care lucreaza frecvent si fara probleme, cu piese din dezmembrari, dar piesele pe care le reutilizeaza, le verifica foarte atent.

Totusi pentru o reparatie de calitate este de recomandat sa utilizam piese noi, de la firme recunoscute international.

Cand un producator de piese cutii de viteze este renumit international, avem certitudinea ca piesele sunt bune si nu vor avea defectiuni dupa doar cateva luni.

Daca piesa utilizata nu este de la o firma renumita international, acest lucru nu inseamna neaparat un lucru rau. Piesa poate fi foarte buna si sa nu se strice o lunga perioada de timp.

Ceea ce nu putem spune insa, ca avem certitudinea ca piesa ieftina, fara renume international cu care a fost reparata cutia de viteze, este o garantie ca nu se va strica transmisia in perioada urmatoare.

Recomandam ca reparatiile la cutiile de viteze sa se faca cu piese de schimb, de calitate superioara fabricate de firme renumite international, beneficiind astfel de garantia si de calitatea acestora.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *