Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Platforma contract-auto.ro. Beneficii pentru vanzatorii de masini.


Sute de masini second hand se vand in fiecare zi si toti cumparatorii si vanzatorii de masini alearga tot timpul dupa un birou de acte auto. In schimb treaba aceasta este mai dificila atunci cand ploua, cand este noapte, cand este weekend sau pur si simplu nu ai in orasul/satul tau un birou de acte unde iti poti incheia contractul de vanzare cumparare auto.

Odata cu lansarea platformei contract-auto.ro, lucrurile sau mai simplificat, asta pentru ca iti poti genera contractul de vanzare cumparare auto direct online in doar cateva minute, fara sa ai un editor PDF si fara sa ai prea multe cunostinte. Trebuie doar sa ai un card de credit si cateva minute pentru a putea completa contractul.

Cum utilizezi contract-auto.ro ?

 1. Nu trebuie sa iti faci cont, pur si simplu intri pe site, apesi GENEREAZA CONTRACT si incepi sa completezi datele vanzatorului, cumparatorului si ale masinii.
 2. Dupa completarea datelor apesi Sunt de acord cu Termeni si Conditiile site-ului si Politica de Confidentialitate.
 3. Dupa apar detaliile de plata. Plata este securizata prin NETOPIA.
 4. Efectuezi plata si dupa apare o fereastra unde poti descarca instant contractul de vanzare-cumparare auto.
 5. In plus, primesti si pe mail contractul.

Deci lucrurile sunt relativ simple, completezi, platesti si vei avea instant contractul de vanzare cumparare auto. Atentie, formularul este un model DRPCIV, deci nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta.

Este sigur ?

Da, este 100% sigur. Contractul este un model DRPCIV cu ultimele actualizari. Plata este securizata. Contractul se primeste instant, plus ca il priemsti si pe mail. Ai un numar de telefon unde poti suna oricand. Ai toate detaliile firmei care gestioneaza aceasta platforma.

De ce sa folosesti contract-auto.ro ?

 1. In primul rand sustii un business romanesc, creat in scopul de a ajuta cumparatorii si vanzatorii de masini.
 2. Este mult mai ieftin ca la orice birou de acte auto. Daca media unui birou de acte auto este 40-50 lei, pe contract auto platesti 27.99 lei.
 3. Nu mai trebuie sa te deplasezi, il poti emite de pe orice smartphone, tableta, laptop.
 4. Il poti printa ori de cate ori ai nevoie. Pentru legislatia din Romania, contractul se printeaza de 5 ori.
 5. Pastram distantarea sociala.
 6. Poti genera contractul si la 4 dimineata, platforma este disponibila non-stop.

Asadar, cei care doresc sa vanda sau sa cumpere masini trebuie neaparat sa tina minte acest site. NU stii cand ai nevoie..poate cumparatorul se razgandeste pana ajungi la un birou de acte, asa ca online treaba este mult mai rapida si mai simpla, in plus este si mai ieftina.

Contract-Auto.ro este platforma care s-a lansat in 2021 si deja este utilizata de sute de persoane. Beneficiile ei sunt de luat in calcul la orice vanzare sau cumparare de vehicul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *