Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Scania vine în orașul tău – Caravana Transportul Viitorului


Protejarea planetei și a mediului încojurător trebuie să fie azi una dintre cele mai importante priorităţi pentru orice companie şi avem mari ambiţii pentru ca activităţile noastre să aibă efect pozitiv asupra climei. Dar numai când ne unim forţele cu alţi jucători cheie din industrie, vom putea atinge aceste obiective ambiţioase. Formând acest parteneriat, vom avea o poziţie unică pentru a implementa soluţii inteligente, eficiente şi sustenabile pentru transportul şi logistica noastră. spune Mihai Pașol, Director de Marketing & Comunicare la Scania Romania.

Anul acesta Caravana organizată de către Scania România vine cu o tematică specială – Transportul Viitorului. Centrată pe condusul responsabil și pe economisirea consumului de combustibil în vederea protejării mediului înconjurător, Caravana Scania te așteaptă cu multe alte surprize speciale. Vei putea participa la un traseu organizat de noi pentru a câștiga o vestă Scania personalizată sau la un slalom cu Porsche Boxter GTS, poți vizita expoziția interactivă despre energiile regenerabile și poți câștiga multe alte premii surpriză. În plus, te așteptăm cu bucate tradiționale și ritmurile alerte de pop-rock ale formației Zavera. Înscrie-te chiar aici!

Iată care sunt județele în care va fi găzduită Caravana Transportul Viitorului:

  • Scania Brașov – 7 septembrie
  • Rolex Suceava – 11 septembrie
  • Scania Luncani – 14 septembrie
  • LKW Store Craiova – 28 septembrie
  • Scania Bacău – 5 octombrie
  • Scania Oradea – 9 octombrie
  • Scania Pitești – 18 septembrie
  • Scania București – 21 septembrie
  • Expo Arad – 12 octombrie
  • Scania Sibiu – 19 octombrie

 

Totodată, vei putea participa la cel mai mare concurs pentru șoferii profesioniști din întreaga lume: Scania Driver Competitions. Te așteptăm în Brașov, Cluj-Napoca, București, Bacău și Arad pentru a intra în cursa pentru premiile oferite de către Scania – trecând de probele teoretice și practice, fiecare dintre cei 5 câștigători ai semifinalelor, pe lângă calificarea în etapa națională, va primi un cec în valoare de 1000 de euro net și o invitație pentru 2 persoane la finala națională ce va avea loc pe data de 4 Mai 2019.

Iar câștigătorul marii Finale din Suedia, de pe 25 mai 2019, va primi un camion Scania în valoare de 100.000 de euro. Etalează-ți abilitățile de șofer înscriindu-te chiar aici.

Anul acesta este despre siguranța pe șosea și despre condusul responsabil, astfel, pe lângă probele practice care vor consta în exerciții precum: boardwalk, knock the king, reverse z sau super z, șoferii vor fi nevoiți să aibă cunoștințe de conducere defensivă, conducere cu economie de combustibil, verificarea înainte de a porni la drum, securizarea mărfii, precum şi cunoştinţele în caz de incendii şi salvarea vieţii.

Șoferii sunt cei care pot aduce schimbarea chiar pe șosea, tocmai de aceea Scania împreună cu partenerii săi au început campania de educare a șoferilor încă printr-o serie de filmulețe educative dedicate celor din industria transportului de mărfuri, în care sunt prezentate cele mai eficiente modalități de reducere a consumului de combustibili fosili, și drept urmare de reducere a nivelului de CO2 din atmosferă. Protagoniștii seriei de filmulețe sunt Ioan Nagl, director general Ost Transport – cu o flotă de peste 75 de camioane și Gabriel Onofrei, președinte și fondator al Asociației Române de Drift. Află mai multe chiar aici!

Fii și tu parte din viitor alături de Scania în Caravana Transportul Viitorului!

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *