4 motive să alegi serviciul de livrare flori online


Florile răspândesc culoare și bucurie peste tot iar în această perioadă puteți înveseli rapid și convenabil ziua cuiva folosind un serviciu eficient de livrare de flori online. Florile nu numai că transmit un mesaj cald și vesel, ci își întăresc și legătura cu destinatarul și luminează inimile, ceea ce le face probabil cel mai interesant cadou.

În trecut, nu aveam obiceiul practic și confortul de a cumpăra flori online. Când doream să oferim flori cuiva, trebuia să mergem la o florărie locală, să cumpărăm florile, să le livrăm manual sau să cerem florăriei să le livreze; iar de cele mai multe ori nu aveam mereu timp pentru asta, sau eram prea departe de locul unde ne doream să aibă loc livrarea și din motive logistice nu se puteau trimite florile.

Din fericire, în zilele noastre și odată cu noile tehnologii totul a devenit mult mai ușor, practic și sigur, întrucât îți poți plasa comanda online și vei avea florile livrate oriunde în țară, indiferent cât de departe ar fi și mai ales indiferent de ocazie. De exemplu poți alege să comanzi online buchete de mireasă. Florăria online face asta pentru tine. Pe lângă comoditate, există numeroase motive pentru a alege serviciile de livrare gratuită 24/7 în toată Moldova.

4 motive pentru care ar trebui să alegi serviciul de livrare online

Economisire de timp

În primul rând, cel mai mare beneficiu al cumpărării de flori online este, cu siguranță, economia de timp. Veți economisi timp de călătorie, inclusiv statul în trafic și găsirea parcării. Acum, cumpărând într-un e-commerce, poți plasa comenzi la locul tău de muncă sau în confortul casei tale, totul cu câteva clicuri. Tot ce aveți nevoie este un desktop, smartphone sau tabletă și o conexiune la internet.

Mai mare comoditate în cumpărături

Din fericire, cumpărarea de flori online durează câteva secunde pe orice dispozitiv, iar buchetul tău poate fi livrat conform programului tău. În loc să pierzi timpul în trafic, să mergi la florărie și să stai la coadă pentru a fi servit, poți comanda un buchet din confortul casei tale folosind computerul sau telefonul. Toate acestea disponibile 24 de ore, în fiecare zi. Pur și simplu plasați comanda apoi selectați ziua și perioada în care doriți să fie livrate florile.

Fără îndoială, este cel mai convenabil mod de a face cumpărături. Indiferent unde vă aflați, florile virtuale sunt disponibile 24/7. Puteți face o achiziție de oriunde în lume, iar florile vor fi trimise în ziua programată cu deplină liniște. Acest lucru se poate întâmpla și în momente triste, când ai un deces în familie dar ești departe. Poți comanda online coroane funerare și ele să fie livrate cu promptitudine familiei. Odată ce plasați o comandă, munca dvs. este terminată. Acum, echipa florăriei pe care ați ales-o se va ocupa de întregul proces de la realizarea aranjamentului până la livrarea florilor.

Simplitate

Puteți vedea online zeci de aranjamente florale diferite în câteva minute. Găsirea buchetului perfect este ușoară, deoarece le puteți compara sau chiar adăuga pe lista de dorințe pentru a decide ce să trimiteți mai târziu. Acest lucru face mult mai ușor să gășiți ceea ce doriți.

Opțiunea de cadouri complementare

Într-o florărie convențională, cantitatea de produse disponibilă este limitată, așa că este posibil să nu poți găsi ceea ce îți dorești. Într-o florărie online, disponibilitatea produselor este nelimitată, vei avea zeci de opțiuni pentru a plasa o comandă. Pe lângă cadourile cu flori, vei găsi și sticle de vin, felicitări sau ciocolată delicioasă.