Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Articole protectia muncii – siguranta angajatilor tai este in mainile tale!


Cand vine vorba despre job-ul pe care il avem, cu totii stim ca vorbim despre locul in care petrecem foarte mult timp, devenind practic o parte din viata noastra. Totusi, trebuie mereu sa fim foarte atenti si convinsi ca ne aflam in siguranta, in afara pericolelor. Pe langa faptul ca angajatii mereu trebuie sa respecte normele in vigoare, totusi angajatorul este cel care trebuie sa puna pe primul loc siguranta si buna-starea angajatilor sai. 

Locurile de munca sunt foarte diferite si multe dintre ele ne pot pune viata in pericol. Cand vine vorba despre job-urile care presupun riscuri ridicate, in mod automat angajatorul este cel ce trebuie sa asigure cele mai bune articole protectia muncii si sa fie mereu convins de faptul ca angajatii cunosc regulile si le respecta. Calitatea oricaror articole protectia muncii pe care un angajator le achizitioneaza nu poate sa fie un minima, ci din contra, trebuie sa se ridice la anumite standarde. Pana si la cele mai banale locuri de munca exista mici riscuri si trebuie sa fim mereu siguri ca oferim protectia necesara.

De ce este important sa alegem articole protectia muncii de o calitate superioara?

In primul rand, aceste elemente de protectie a muncii au rolul de a oferi siguranta angajatului, dar si confort. Nu putem sa riscam ca unul dintre angajatii nostri sa se confrunte cu un disconfort doar pentru ca noi am ales un echipament mai ieftin poate, ceea ce implica o calitate mai slaba. Pe de alta parte, echipamentele pentru protectia muncii nu au rolul doar de a ne scuti de amenzile usturatoare, ci au rolul de a ne asigura ca mereu siguranta angajatului este pusa pe primul loc, acestia nefiind supusi la riscuri majore. 

In tot ceea ce tine de domeniul electric, spre exemplu, folosirea manusilor speciale este deosebit de importanta. Ca angajator nu poti sa iti trimiti angajatii la interventii ce implica contactul cu energia electrica fara a te asigura ca acestia beneficiaza de o protectie ridicata si ca nu exista pericole ca acestia sa aiba accidente de munca. Pentru a avea siguranta unor echipamente corespunzatoare, cei de la Hoffmann Group va sunt mereu la dispozitie cu sute de articole potrivite. 

Tags:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *