Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Beneficiaza de consultanta in regulament 679 cu ajutorul Training Professionals!


Ce reprezinta consultanta in regulament 679?

Regulamentul 679 reprezinta regulamentul general privind protectia datelor – GDPR, o norma impusa in spatiul Uniunii Europene la data de 25 mai 2018. Acesta priveste protectia persoanelor din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal si privind circulatia libera a acestor date. Acesta este destinat atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, din cadrul firmelor; astfel, serviciile de consultanta regulament 679 sunt importante si foarte utile.

Importanta acestei legislatii

Este important sa fiti la curent cu legislatia GDPR deoarece toate modificarile aduse de aceasta au efecte asupra firmei dumneavoastra, informarea corecta fiind esentiala pentru a va incadra in normele impuse. Pentru a stapani aceste informatii aveti nevoie sa apelati la experti din domeniu. Un specialist din domeniul protectiei datelor cu caracter personal va poate ajuta cu servicii diferite, printre care modificarea regulilor interne, a fiselor de post sau a documentelor si contractelor ce tin de resursele umane din cadrul organizatiei dumenavoastra.

Alegand consultanta regulament 679 va vor fi aduse la cunostinta si informatii esentiale privitoare la drepturile dumneavoastra, ale angajatilor si ale clientilor companiei. Spre exemplu, clientii au dreptul de a decide ce se va intampla cu datele pe care le-au furnizat; astfel, pot alege daca acestea sa fie sterse definitiv sau transmise altor firme.

De asemenea, trebuie sa luati la cunostinta faptul ca sanctiunile pentru nerespectarea regulamentului 679 sunt severe. Acestea pot ajunge, in cel mai nefavorabil caz, fie la 20 de milioane de euro, fie la un procent de 4% din cifra de afaceri. Prin urmare, consultanta este esentiala pentru cunoasterea normelor implementate si a modurilor de aplicare responsabila a acestora in activitatea dumneavoastra.

La cine puteti apela pentru serviciul de consultanta regulament 679?

Puteti beneficia de servicii de consultanta regulament 679 oferite de Training Professionals, o echipa formata din profesionisti ce activeaza in toate domeniile de pe piata muncii. Echipa celor de la Training Professionals va va impartasi propria experienta cu scopul perfectionarii dumneavoastra profesionale. Veniti cu incredere la Training Professionals pentru a beneficia de consultanta in regulament 679 si multe alte cursuri de dezvoltarea profesionala!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *