Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

De ce ai nevoie de o agentie de web design?


Cubick este o agentie web design specializata in crearea de site-uri web care satisfac cel mai bine dorintele si cerintele clientului. Unul dintre factorii principali pentru succesul site-ului, este calitatea interfetei sale. Totul trebuie sa fie la cel mai inalt nivel si sa fie interconectat. 

Functionalitatea si web design-ul sunt doua componente cheie ale succesului unui site web. Nu trebuie sa lipseasca niciun singur detaliu: sistem de navigare convenabil, design web placut, aspect convenabil a materialelor, atat text, cat si grafic. Crearea unui site in sine, este suficienta si responsabila. 

Necesita o abordare serioasa atat din partea specialistilor care creeaza site-ul, cat si din partea clientului. Site-ul companiei este chipul tau pe internet, un birou reprezentativ sau doar o carte de vizita a companiei. 

Proiectarea si crearea site-ului, si ulterior dezvoltarea acestuia, se numeste promovarea site-ului si sunt investite anumite resurse materiale, care ulterior ar trebui sa aduca profit.  Specialistii agentiei web design au o experienta vasta in domeniul dezvoltarii si promovarii site-urilor web, asa cum reiese din portofoliu.

De ce ai nevoie de o agentie web design? De ce ai nevoie de un site web? 

Pentru a face cunoscuta compania sau serviciile pe care le oferi, nu este suficient doar sa dezvolti un site web. Inainte de a crea un site web, este necesar sa se stabileasca in mod clar directia activitatilor si sarcinile pe care trebuie sa le indeplineasca aceasta resursa, ce functii trebuie sa indeplineasca si ce mijloace ar trebui utilizate pentru realizarea sarcinilor atribuite.

In acelasi timp, designul si functionalitatea nu trebuie citite intre ele, ci sa fie interconectate. Cand un utilizator viziteaza un site web, el trebuie sa inteleaga imediat unde este si daca este cu adevarat ceea ce are nevoie. O plasare clara si convenabila a materialului, este cheia succesului site-ului web si garantia ca potentialul client nu paraseste site-ul imediat.

Reprezentarea online a site-ului web

Reprezentarea online este cartea web a companiei tale sau un sistem de portal, sau poate fi un magazin online. In orice caz, dezvoltarea unui site, incepe intotdeauna cu dezvoltarea conceptului sau general si a designului tehnic. 

Un site web corporativ poate indeplini urmatoarele functii principale: reprezentarea companiei in ansamblul sau, publicitatea unui anumit produs, serviciu sau marca comerciala; prezentarea unui proiect comercial sau informational separat.

Prin urmare, tot ceea ce este necesar pentru crearea unui site web de inalta calitate. Atunci cand cauta un concept pentru site, specialistii iau in considerare factori precum, natura publicului tinta a site-ului web si cele mai bune forme, stil de primire a informatiilor, precum si caracteristicile mediului concurential.

Pe baza analizei informatiilor, sarcinilor si dorintelor desemnate ale clientului, specialistii agentiei web design, pot crea un proiect web design tehnic pentru crearea web site-ului. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *