Dulapurile din oțel inoxidabil profesionale, o necesitate în orice bucătărie HoReCa


Se știe deja,,că dacă vrei să îți amenajezi o bucătărie profesională de top în unitatea pe care o deții, cel mai bine ar fi să te orientezi spre mobilierul din oțel inoxidabil, deoarece în contact cu alimentele acest material nu se contaminează cu bacterii.

Oțelul inoxidabil îndeplinește așadar toate standardele de igienă necesare într-o bucătărie HoReCa.

Alege dulapurile din oțel inoxidabil, cel mai bun mobilier pentru orice unitate HoReCa!

Există diferite tipuri de oțel inoxidabil în bucătăriile profesionale. De aceea trebuie verificată compoziția materialului din care diversele tipuri de dulapuri profesionale sunt realizate. Specialiștii TC Romania Crown Cool pot să vă ofere detalii în acest sens.

Dulapuri metalice tip masă de lucru

Dulapurile din inox care combină utilitatea maximă cu estetica se mai numesc și dulapuri metalice tip masă de lucru. Ele sunt relativ joase și se sprijină de podea. Există mobilier profesional de acest gen cu uși glisante sau cu balamale.

Cele mai bune sunt dulapurile din inox cu uși glisante, deoarece au un caracter mult mai practic, decât acelea cu uși care se deschid spre stânga sau spre dreapta. Primele elimină accidentele de muncă. Proiectanții au gândit acest stil de deschidere (cu uși glisante) și pentru a maximiza spațiul liber dintr-o bucătărie profesională.

Dulapurile inox tip masa HoReCa sunt folosite în bucătăriile profesionale pentru a stoca diverse vase.

În plus, multe din ele au picioare reglabile, astfel se poate poziționa dulapul la înălțimea corectă și, în plus, se poate și curăța pe dedesubt fără nicio dificultate.

Acest dulap din oțel inoxidabil are un mare avantaj, ce constă în faptul că se poate utiliza partea superioară a mobilierului în cauză ca un fel de blat. Pur și simplu se poate pune pe el blenderul, tocătorul de legume, feliatorul și multe alte echipamente gastronomice fără frică. Acea suprafață metalică inoxidabilă nu se poate deteriora în contact cu ele. La fel se pot așeza chiar și vasele de pe foc fără riscul de a aduce vreun prejudiciu suprafeței metalice a dulapului.

Se mai întâlnesc uneori și dulapurile tip insulă (chiar și cele mici) sunt practice, deoarece permite depozitarea ustensilelor necesare la îndemâna bucătarilor.

Dulapuri metalice de pus lângă sau pe perete

În afară de aceste dulapuri din inox tip masă de lucru, în bucătăriile profesionale mai întâlnim și dulapuri din oțel inoxidabil simple, montate lângă sau direct pe perete.

Există așadar dulapuri inox de acest gen care pot fi întâlnite sub două forme: pe de o parte există dulapuri care se așează lângă perete, pe podea, la fel și dulapurile tip masă și altele suspendate, care sunt fixate (ancorate) foarte bine direct pe perete.

Dulapul inox de pus lângă perete cu poziționare la podea are aceeași stabilitate ca și o masă tip dulap inox. Acolo se pot depozita și păstra absolut orice. Deschise sau închise, ele își vor găsi locul cu siguranță în bucătăriile care nu au prea mult spațiu.

Ele sunt de referință atât pentru păstrarea vaselor, departe de praf sau grăsimea provenită de la gătit, dar și din punctul de vedere al securității în muncă, deoarece nu mai este nevoie ca personalul care lucrează în bucătărie să fie atent la ușile care sunt deschise și de care se pot lovi din neatenție.

Cele mai bune sunt dulapurile metalice care au rafturi reglabile, deoarece se poate organiza interiorul acestui mobilier HoReCa așa cum se consideră la un moment dat necesar, în funcție de dimensiunea obiectelor ce urmează a fi stocate acolo.

O mare selecție de dulapuri diverse din oțel inoxidabil pentru sectorul comercial și de catering poate fi găsită la TC Romania Crown Cool. Acest mobilier HoReCa este de calitate și permite echiparea bucătăriilor profesionale la cel mai înalt nivel. Ele sunt realizate cu o foarte mare atenție la finisaje, de aceea este o bună decizie să le comandați.