Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Infiintare Firma Online in Timisoara


Daca ai decis sa devii antreprenor, primul pas este sa iti deschizi o societate comerciala. Daca vrei sa eviti statul la cozi, birocratia si timpul pierdut, poti cauta o firma de contabilitate care opereaza in sectorul financiar-contabil si care se ocupa cu infiintare firma in Timisoara.

Din punct de vedere al modului de constituire, societățile comerciale sunt de mai multe tipuri:

– societate în nume colectiv
– societate în comandita simpla
– societate pe acțiuni
– societate în comandita pe acțiuni
– societate cu răspundere limitata

Firma de contabilitatete va ajuta sa faci alegerea care ti se potrivste cel mai bine SRL, SRL-D,PFA, AF, ÎI, etc.

Capitalul social minim este de 200 lei. Aceasta suma se poate retrage dupa infiintarea fimei. Dupa ce sunt eliberate documentele de infiintare ale firmei, persoana desemnata ca si administrator va deschide un cont curent, iar capitalul social va fi mutat din contul de capital in cel curent, putand fi astfel retras integral.

Inca de la inceput , trebuie sa fii atent sa fii bine informat despre timpi, costuri si tot ce tine de respectarea dispozitiilor legale pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatea in mod normal si fara probleme.

Cauta o firma de contabilitate Timisoara care sa ofere servicii complete, consultanta fiscala, expertiza, salarizare, infiintări firme, servicii personalizate si la un pret corect.

infiintare firme online in Timisoar

Ce trebuie sa facă aceasta firma?

– Redactarea completa a documentației de înființare SRL sau înființare PFA
– Depunerea dosarului electronic la Registrul Comertului
– Monitorizarea dosarului pana la primirea actelor

Costuri
– Taxe notariale
– Taxa Registrul Comerțului
– Onorariu firma

Un alt aspect important in procesul de infiintare a firmei este acela de a avea un sediu social. Dacia din diferite motive nu ai posibilitatea sa gazduiesti sediul social al firmei tale acolo unde locuiesti, intreaba fira care se ocupa de infiintarea firmei tale daca nu cumva pot asigura ei contra cost gaazduirea sociala.

Indiferent de alegere, trebuie sa stii ca poti face totul de acasa, online, fara deplasari la Registrul Comertului sau stat la cozi. Sunt multe firme care ofera servicii infiintare firme online in Timisoara, mai usor ca niciodata!

Tags: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *