Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

La cine sa apelezi pentru realizare carti de vizita?


Adesea, cartile de vizita simple alb-negru trec neobservate printre o mare varietate de astfel de tipariri publicitare. Cu toate acestea, cartile de vizita colorate nu pot sa nu atraga atentia potentialilor clienti si partenerilor de afaceri. In unele industrii, o carte de vizita color este un atribut obligatoriu, in timp ce in altele este un accesoriu unic sau capacitatea de a informa suplimentar si poti apela la activdocument.ro pentru realizare de carti de vizita.  Cartile de vizita color sau alb-negru astazi, sunt un bestseller si acest lucru nu este intamplator. Un astfel de element permite unei persoane sa povesteasca despre sine sau despre compania sa intr-un mod concis si neobisnuit. Saturatia culorilor si luminozitatea cartilor atrag intotdeauna ochiul si ajuta la prezentarea proprietarului.

Realizare de carti de vizita color

Poti comanda carti de vizita color pe site-ul activdocument.ro. Firma este specializata in fabricarea si vanzarea de produse tipografice pentru toate ocaziile. Cartile de vizita color nu sunt doar un atribut pentru oamenii de afaceri, ci si un produs luminos si elegant, care nu poate fi eliminat de altii. Productia de carti de vizita color la activdocument.ro se realizeaza cu echipamente de inalta tehnologie. Poti comanda orice editie – de la zece la cateva mii de exemplare. Site-ul prezinta atat modele gata realizate de carti de vizita, si de asemenea, pot fi realizate in conformitate cu designul clientului. Daca este necesar, designerii firmei iti vor spune despre tendintele modei si impreuna cu tine iti pot dezvolta un aspect exclusiv pentru cartile de vizita. Cartile de vizita conform comenzii tale se pot realiza printr—o prezentarea unica si memorabila. De asemenea, se poate utiliza absolut orice design. In procesul de fabricatie a cartilor de vizita, se foloseste imprimarea digitala, care a cuprins de mult timp toate domeniile de imprimare. Acest tip de imprimare publicitara are multe avantaje. Avantajele cele mai de baza includ utilizarea materialelor de inalta calitate, capacitatea de a traduce orice idei de proiectare, fabricarea rapida a produselor in orice cantitate. 

Tipuri de carti de vizita color

Poti comanda carti de vizita color de la activdocument.ro, pentru orice tip de activitate si al caror pret te va surprinde placut. Principalele tipuri de carti de vizita sunt:

Carti de vizita personale. Pe astfel de carti sunt indicate informatii personale (initiale, numere de contact, daca este necesar – imagini de personalitate). Designul acestor produse poate fi variat.

Carti de vizita pentru oameni de afaceri. Acestea contin informatiile de contact ale proprietarului, pozitia acestuia, locul de munca. Astfel de carduri sunt acordate partenerilor de afaceri si clientilor. Acestea trebuie sa aiba un logo al companiei.

Carti de vizita corporative. Acestea sunt destinate reprezentarii companiei. Sunt oferite clientilor si partenerilor la seminarii, intalniri de afaceri, expozitii etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *