Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

S-a stabilit! Programul Start-up Nation 2018 va avea un buget de 2 miliarde de lei!


Dacă te afli printre întreprinzătorii care dețin o firmă SRL sau SRL-D și simți că statul îți pune numai piedici, atunci ar trebui să te alături celor care beneficiază de programul start-up nation 2018.

Poate că ai auzit deja că Start-up Nation 2018 urmărește să ajute micile firme aflate la început de drum să se dezvolte. Dar programul Start-up Nation e ceva mai mult decât atât.

Poate acesta este și motivul pentru care recent s-a hotărât bugetul total al programului. Start-up Nation 2018 are prevăzut un buget în valoare de 2 miliarde de lei! Iar firmele selectate pentru finanțare vor putea primi până la 200.000 de lei fonduri nerambursabile. Sună bine, nu-i așa?

Evident, trebuie îndeplinite anumite condiții cinstite, am spune noi, pentru a te bucura de toate beneficiile care vin odată cu start-up nation 2018. Și spunem “cinstite” pentru că cei care se află în spatele acestui program s-au gândit la toate. De exemplu, cei care au mai beneficiat de fonduri nerambursabile start-up nation în anii precedenți, nu o mai pot face și acum. Asta pentru a-i încuraja pe cei cu firme înființate de curând să aplice pentru aprobare. Așa au șanse de dezvoltare rapidă mult mai multe întreprinderi. Un alt exemplu este condiția de a avea o firmă proaspăt înființată, mai precis, 30.01.2017. Desigur, firma ta ar trebui să dovedească încredere, iar prin asta se înțelege lipsa datoriilor la bugetul general consolidat sau la bugetele locale.

Dacă tu și firma ta îndepliniți toate aceste condiții, atunci sunteți cu un pas mai aproape de obținerea aprobării. Ai grijă ca atunci când depui proiectul să ai cât mai multe puncte posbil (în jur de 90/100 ar fi cifra minimă indicată, deși un proiect poate primi aprobare dacă punctajul total este 50). De asemenea, nu uita să îți depui proiectul din primele zile de înscriere! Astfel vei evita aglomerația dar și situația în care îți lipsește vreun act important și nu ai timp să faci rost de el înainte de încheierea perioadei de înscriere. Noi îți urăm mult succes cu obținerea finanțării pentru firma ta!

 

Tags:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *