Cămăși Slim Fit și cămăși de in pentru noul sezon la modă


Poți crea look-uri la modă cu cămăși Slim Fit. Cămășile Slim Fit se potrivesc perfect pe corp și îl accentuează. Caracteristicile acestui tip de cămăși sunt mânecile înguste, gulerele mai înalte și o potrivire perfectă pe corp, datorită cusăturilor coupe de pe spate. 

Aceste cusături asigură că articolul vestimentar se potrivește perfect pe corp. Găsirea cămășii potrivite este adesea dificilă pentru bărbații slabi. Dar asta nu trebuie să fie o piedică pentru tine. Bărbații slabi vor găsi cu siguranță ceea ce caută, în cămășile Slim Fit și există o gamă largă de astfel de cămăși.

Se caracterizează printr-o tăietură care îmbrățișează corpul și pune în scenă trupul masculin cu pricepere. În ciuda croiului îngust, cămășile Slim Fit nu sunt prea strâmte, ci mai degrabă, stau ca o a doua piele. 

Bărbații mai subțiri sau mai plinuți vor găsi numeroase modele de cămăși de marcă, în culori atractive și pot alege între diferite lungimi ale mânecilor și forme de guler.

Cămăși Slim Fit – noul look la modă

Moda bărbătească pentru noul sezon 2021 – 2022 include în mare parte haine funcționale, o întoarcere la tendințele modei vechi. Unii designeri și-au prezentat colecțiile în mod tradițional, bineînțeles cu toate măsurile de securitate. 

Cu toate acestea, majoritatea dintre ei au decis să-și prezinte colecțiile de primăvară-vară 2023. Noua realitate, i-a obligat pe creatorii de modă să adopte anumite tendințe, motiv pentru care, sezonul viitor este inspirat din trecut, ca un omagiu fashion al confortului. 

Noile tendințe de modă pentru sezonul primăvară-vară 2022 sunt cămășile Slim Fit și cămășile de in. Un tandem excelent este o cămașă Slim Fit și pantaloni conici. 

Mânecile pot fi ascunse pe cămașă pentru un aspect de vară elegant. Modelele elegante din satin și mătase sunt decorate cu cravată, butoni și broşe pentru bărbați, iar cele de in pot fi completate de blugi sau pantaloni skinny

Moda 2022-2022 se îndepărtează treptat de clasic, permițând combinații precum cămașă Slim Fit, pantaloni din piele și adidași.

Cămăși de in în culori și imagini masculine

Moda pentru bărbați 2021 – 2022 impresionează cu o gamă largă de stiluri vestimentare elegante și exclusiviste.  Noile colecții de primăvară-vară conțin cele mai îndrăznețe opțiuni extraordinare. 

O selecție largă de scheme de culori interesante, un accent pe caracter practic și confort – au devenit principalele tendințe ale cămășilor pentru bărbați

Cămășile de in în nuanțe de maro închis, crează o schemă de culori care conferă încredere imaginii și confirmă prezența bunului gust. Maro intens și ciocolată arată nobil. Aceste nuanţe se armonizează bine cu tonurile deschise, neutre.

Albastrul este o culoare relevantă în toate manifestările sale. Bărbații de orice vârstă și statut pot alege cămăși de in în nuanțe de albastru. Această culoare simbolizează un caracter cu voință puternică, imperiozitate, masculinitate.

Orice nuanțe de gri contribuie la formarea unei imagini elegante și interesante. Cămașa de in în nuanțe de gri, este în perfectă armonie cu tonurile întunecate și neutre, pastelate. 

Cămașa de in în culoarea gri este recomandată pentru stilul casual, iar un loc special în paletă, îl ocupă culoarea grafit. Această nuanță este la vârf de popularitate pentru un singur sezon. Frumusețea grafitului este sporită atât de tonuri deschise, cât și de tonuri bogate.

Nuanțe cremoase, calde. Culorile bej, nisipiu sunt organice în stilul business și casual. Nuanțele deschise sunt potrivite în special pentru bărbații cu păr castaniu deschis și ochi întunecați. 

Pentru a crea o imagine reprezentativă, merită să alegi cămăși de in Slim Fit în tonuri întunecate. Se recomandă să dai preferință țesăturilor naturale, precum inul, și acest material este o alegere ideală. 

Cămașa de in bărbătească arată elegantă și oferă un confort incredibil în timpul purtării. Pentru plajă, combină cămăși de in Slim Fit cu pantaloni scurți și espadrile.

sursa foto: https://pixabay.com/photos/woman-adult-inside-people-coffee-3083375/