Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

5 curiozități inedite despre casele modulare


Spațiul pe care îl avem la noi acasă ne influențează starea de bine pe care o resimțim pe parcursul întregii zile. Potrivit arhitecților și specialiștilor în domeniul construcțiilor, modul în care este construit circuitul din locuință este esențial pentru a conviețui în mod optim alături de cei dragi nouă. Chiar dacă nu pare a ne afecta la o primă vedere, amenajarea interioară este la fel de importantă pentru îmbunătățirea confortului psihic. O tendință din ce în ce mai des întâlnită în țara noastră face referire la domeniul de proiectare case modulare. Pe lângă faptul că este o alternativă ideală din perspectiva prețului, o casă modulară poate schimba complet percepția asupra lumii și vieții, în general. Rămâi alături de noi și descoperă 5 curiozități inedite despre case modulare, care te vor ajuta să faci cea mai bună decizie pentru tine!

  1. Nu toate casele modulare pot fi mutate

Dat fiind faptul că unul dintre cele mai mari beneficii oferite de casele modulare este faptul că acestea pot fi mutate dintr-o parte în alta, există un mit pe care este important să îl descifrăm. Aceasta face referire la faptul că toate casele modulare pot fi mutate, ceea ce este complet fals. Este adevărat că majoritatea dintre acestea pot fi instalate și montate în diferite locuri, dar nu toate. Excepție fac cele prefabricate, care odată instalate rămân în același loc. Nici nu este de mirare, întrucât atunci când optezi pentru Containere de Locuit este esențial să te orientezi către cele mai bune informații. Mai mult decât atât, poți solicita o ofertă personalizată celor de la Rainz Cube, astfel încât să vezi cum arată casa modulară dorită de tine.

  • Casele modulare îți oferă prilejul de a-ți pune amprenta

Fiecare dintre noi își dorește să amenajeze locuința în care stă după bunul plac. Cu toate acestea, locuințele tradiționale nu oferă libertate mult prea mare. Acest lucru se datorează faptului că inclusiv construcția aleasă, respectiv structura este predeterminată și gândită de către un arhitect sau dezvoltator imobiliar. Sper deosebire de această situație, casele modulare pun la dispoziție clientului posibilitatea de a se juca cu modul în care aceasta va arăta la final. De altfel, domeniul de proiectare case modulare este extrem de vast și te ajută să poți alege întocmai locuința pe care ți-o dorești. Vorbim aici despre amplasarea ferestrelor dorite, a materialelor corespunzătoare și chiar a introducerii anumitor modificări în ultimul moment.

  • Costul solicitat de casele modulare este mult mai mic

Nu de puține ori, ne gândim de mult mai multe ori atunci când vrem să facem o achiziție imobiliară. Nici nu este de mirare, întrucât costul pe care îl impune o astfel de achiziție este semnificativ mai mare decât orice altceva. Spre deosebire de acest lucru, o casă modulară are un cost mult mai mic. Cu toate acestea, rezistența oferită este net superioară și cunoscută de toți specialiștii în domeniu. De altfel, atunci când te gândești la proiectare case modulare, ai în vedere o deschidere mult mai mare și benefică pe termen lung.

  • Casele modulare sunt rezistente la incendii

Cele mai multe dintre modelele de case modulare existente la ora actuală pe piață beneficiază de rezistență la incendii. Acest lucru este extrem de benefic, întrucât te ajută să te bucuri de o construcție menită să reziste pe termen lung, chiar și în cazul apariției unor evenimente neprevăzute. Mai mult decât atât, acest lucru este prevăzut încă de la prima etapă în procesul de proiectare case modulare, fiind un rezultat pe care îl vei aprecia o perioadă lungă de timp.

  • Nu ai nevoie de autorizație de construire pentru case modulare

Poate cel mai mare beneficiu oferit de o casă modulară este faptul că aceasta nu necesită o autorizație de construire. Acest lucru se traduce prin posibilitatea de a instala locuința acolo unde îți dorești și, mai mult decât atât, într-o perioadă mult mai scurt de timp. Cu toate acestea, nu strică să verifici legile și reglementările în materie de proiectare case modulare, acest lucru fiind un aspect extrem de important inclusiv pentru cel care își dorește să mute locația inițială a acestora.

Fie că îți dorești să achiziționezi o casă modulară sau ești doar curios cu privire la aspectele interesante despre ele, acum ai la dispoziție toate informațiile necesare!

Tags: ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *