Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Achizitionarea unui semineu nu a fost niciodata mai simpla. Alege-ti semineul electric acum


Semineele sunt acele produse care vor fi la moda indiferent de epoca in care traim. Acestea mereu au fost adaptate la orice stil nou aparut, iar astfel popularitatea lor a continuat sa creasca. Atat clasicele seminee, cat si cele mai noi, sunt la fel de mult cautate, fiecare dintre acestea pentru propriile calitati.

Desi semineele clasice pe lemne au fost mereu printre preferintele cumparatorilor si si-au pastrat popularitatea de-a lungul timpului, produsele de tip seminee electrice:www.seminee-expert.ro/seminee-electrice/ inca se afla in perioada de inceput a dezvoltarii. Despre acestea urmeaza sa discutam in continuare: avantaje si dezavantaje seminee electrice, precum si diferentele dintre acestea si cele mai cunoscute seminee, cele pe lemne.

Care este diferenta dintre semineul clasic si cel electric?

Diferentele dintre semineele clasice si cele electrice sunt foarte mari, desi scopul principal al acestora este unul comun. In primul rand, combustibilul. Pe cand semineele clasice au nevoie de lemne, lemne ce se consuma repede si cantitatile consumate intr-o iarna pot fi destul de mari, cele electrice folosesc doar curent electric, fiind alimentate de la priza. O alta mare diferenta este aceea ca un semineu clasic necesita un cos de fum prin care se vor elimina toti compusii rezultati in urma arderii lemnelor; acest cos nu este prezent la niciun model de semineu electric, deoarece acestea nu produc substante ce trebuie eliminate.

Ultima diferenta, dar nu cea din urma, se gaseste in senzatiile oferite de fiecare dintre cele doua modele de seminee. Pe cand un semineu pe lemne va reda atat imaginea, sunetul si caldura oferite de o ardere propriu zisa, un semineu electric nu va face nimic altceva decat sa simuleze aceste lucruri prin intermediul unui ecran led si a unui sistem audio, caldura data fiind la fel ca cea oferita de un calorifer electric.

Ce avantaje si dezavantaje prezinta semineele electrice?

La fel ca orice alt produs, si un semineu electric vine cu propriile avantaje si dezavantaje. Principalul avantaj al unui astfel de produs este faptul ca poate fi plasat in orice incapere care ii poate furniza curentul electric necesar. Acesta este un lucru foarte important deoarece in trecut nu era posibila introducerea unui semineu intr-un apartament, lucru de care nu mai trebuie sa ne ingrijoram in 2020. Un alt avantaj ce merita mentionat este usurinta pornirii unui semineu electric prin intermediul unei telecomande.

Dezavantajele par inexistente in fata avantajelor, insa ele exista, iar cel mentionat de cele mai multe persoane este faptul ca un semineu electric nu reuseste sa redea senzatia de inima a casei. Acest lucru este datorat faptului ca un astfel de semineu nu emana caldura prin ardere, lucru oricum imposibil in majoritatea locurilor in care ele sunt folosite.

Pentru produse de o calitate superioara, apelati la Seminee-Expert

Daca sunteti in cautarea unui semineu, indiferent de tipul acestuia, va recomandam sa apelati la serviciile oferite de Seminee Expert.

Echipa este una tanara, entuziasta si are scopul de a creste in urma fiecarei lucrari realizate. Acesta este si motivul pentru care a inceput sa produca si cele mai moderne seminee, printre care se numara si aceste seminee electrice de care am discutat.

Date de contact:

Telefon: +4 0721 280 587
              +4 0784 292 820
              +4 0744 207 437

Fax: +4 031 8169286

E-mail: office@seminee-expert.ro

Showroom: Strada Petrache Poenaru, Nr 2, sector 5, Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *