Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Casa ta – cea mai mare investiție a ta! Cum ai grijă de ea?


O casă frumoasă, armonioasă, cu o arhitectură pe măsură merită un acoperiș bun și trainic. Alegerea tipului de acoperiș nu este întotdeauna ușoară, însă cu puțin ajutor, oricine se poate decide spre ce e mai bun pentru el.

Una dintre cele mai populare variante în rândul românilor este țigla metalică. Bilka are o gamă variată de modele.

În ultimii ani, evoluția pieței privind opțiunile clienților pentru acoperirea caselor este ascendentă în favoarea țiglei metalice. Conform studiilor, aproximativ 65% din piața sistemelor de acoperiș sunt metalice, 13% sunt reprezentate de țigla ceramică, iar restul de 22% de alte tipuri de învelitori.

De ce să alegi țiglă metalică pentru acoperișul casei tale?

Primul argument este eficiența – Specialiștii spun că țigla metalică este prevăzută cu un sistem eficient de prindere care facilitează montarea pe șarpante cu capacități portante mai mici. Nu același lucru se poate spune despre țiglele ceramice pentru care montajul este mult mai complicat, cu elemente de aerisire sau de fixare.

În al doilea rând vorbim despre rezistența la intemperii – Țigla metalică este rezistentă la ploaie, vânt, ninsori, mucegai, astfel acoperișul de țiglă metalică nu va fi afectat de acestea. În timp, țigla metalică își păstrează aspectul intact vreme îndelungată, nu ruginește și nici nu formează mușchi.

Greutatea – Rezistența și greutatea redusă fac din țigla metalică concurentul favorit la titlul de cea mai bună învelitoare. Pe un acoperiș de 200 mp se va așeza o greutate de 1.000 kg în cazul țiglei metalice spre deosebire de cele 10.000 de kg în cazul țiglei clasice.

Garanția – Acoperișurile din țiglă metalică pot avea o durabilitate extinsă. Între 40 și 70 de ani, în funcție de materialele utilizate. Această perioadă este mult mai mare decât cea a țiglei tradiționale, care rezistă între 10 și 20 de ani.

Etanșeitatea – Sistemul de prindere a modulelor de țiglă metalică prin suprapunere și prindere cu șuruburi autofiletante asigură etanșeitate perfectă și nu permite scurgeri de apă sub învelitoare.

Estetică – Acoperișul trebuie să pună în evidență frumusețea clădirii. Țigla metalică este singura soluție de învelitoare care oferă o gamă variată de culori, materiale și formă, astfel încât să se potrivească oricărui tip de construcție și să se integreze cu stilul arhitectural al comunității din care face parte.

Țiglă metalică vine cu trei tipuri de finisaje și o gamă variată de culori

Există țiglă metalice cu finisaj lucios, cu finisaj mat și finisaj grande mat. Culorile sunt variate plecând de la roșu aprins la gri sau negru, verde, cărămiziu și până la alb.

În afară de culoare și finisaj, foarte important este și modelul țiglei. Bilka oferă următoare opțiuni – țigla clasică, țigla în stil balcanic, țigla în stil gotic, țigla în stil romantic și țigla în stil romantic.

Oricare ar fi tipul de ţiglă de care aveţi nevoie şi care vă avantajează cel mai mult, calitatea de care veţi beneficia va fi aceeaşi pentru oricare dintre alegeri și anume o calitate superioară. Intră pe Bilka.ro și consultă oferta!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *