Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Clipuri pentru suzetă și suzete disponibile la Little Prints, de la branduri premium


Little Prints este e-shopul care dispune de produse premium de la branduri de renume în materie de produse pentru bebeluși. Atunci când vine vorba de pielea fină și delicată a celor mici este nevoie de materiale calitative și hipoalergenice. Din acest motiv, părinții care vor să beneficieze de unele dintre cele mai calitative elemente, pot accesa site-ul www.littleprints.ro.

Suzeta este elementul care îi liniștește pe cei mici și care le permite părinților să aibă și alte activități prin casă, nu doar statul lângă patul copilului pentru a-l legăna. Suzeta trebuie schimbată la aproximativ o lună după utilizare, deoarece materialul din care este confecționată tetina își schimbă forma, iar de la Little Prints puteți comanda atât suzeta, cât și clipul care o menține prinsă pe vestimentația copilului astfel încât să nu se piardă.

Suzete diferite pentru nevoi diferite ale copiilor

Suzetele disponibile la Little Prints se împart pe mai multe categorii și sunt produse premium marca Bibs. Aceștia au fost primii din România care au adus acest brand în țară.

Suzetele Bibs Color sunt cele care facilitează utilizarea pe timpul nopții. Acestea, pe lângă faptul că au un design inedit care nu irită pielea din jurul gurii, au și inelul fosforescent. Acesta este elementul care lipsea din articolele pentru bebeluși indispensabile pentru momentele în care cei mici plâng. Datorită acestui inel care dispune de funcția Glow in the Dark, atât copilul, cât și părintele pot găsi mult mai repede suzeta în pat pe timpul nopții.

Alături de suzetele care strălucesc în întuneric și care sunt disponibile pentru 3 categorii de vârstă, părinții mai pot găsi și suzete Bibs Couture, Bibs Supreme și Bibs Deluxe. Cele din urmă vin în set de două. În funcție de culoarea pentru care optezi, acestea au nuanțe asemănătoare, mai închise sau mai calde pentru cea cu care vine la pachet.

Clipuri pentru suzetă – setul complet pentru copiii care pierd adesea suzeta

Pentru un grad mai mare de siguranță, care evită pierderea suzetei, părinții interesați pot accesa https://www.littleprints.ro/collections/clip-suzeta unde vor găsi diferite clipuri de suzetă care se pot prinde de bluza celui mic. Acestea sunt disponibile în culori variate și sunt din silicon alimentar, astfel încât dacă bebelușul o introduce în cavitatea bucală să nu îi creeze nici o problemă și nici o iritație.

Pentru a vizualiza toată gama de produse accesați site-ul și pentru mai multe informații trimiteți un e-mail la adresa hello@littleprints.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *