Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Compartimentarea birourilor poate fi o solutie pentru prevenirea pandemiei


In cladirile de birou cu foarte multi angajati este nevoie de cat mai multe compartimentari pentru a crea noi spatii de lucru. Compartimentarea imparte spatiul total de lucru in spatii mai mici care sunt delimitate cu pereti din diverse materiale. Cand precizam materiale ne referim la o varietate, de la pereti din gips carton la sticla sau la plexiglas. Dintre toate aceste metode, cea mai buna varianta este cea in care se folosesc compartimentari cu pereti din sticla de la MMConstruct.

Foarte multi antreprenori apeleaza la aceasta varianta deoarece sticla este foarte usor de prelucrat, de personalizat, se gaseste repede si nici nu este nevoie de prea mult timp pentru a avea gata compartimentarile dorite. In plus, MMConstruct asigura cele mai reduse preturi de pe piata, iar sticla este materialul mereu la moda si este foarte cautata pentru compartimentari pereti.

Daca luam in calcul ca intimitatea este importanta, compartimentarea cu pereti din sticla colorata este o varianta foarte buna. In plus, se pot aplica stickere diverse sau sticla se poate prelucra astfel incat de fiecare data sa fie obtinute cele mai bune rezultate.

Cu ajutorul echipei de la MMConstruct, compartimentarile spatiilor cu pereti din sticla va dura foarte putin, sticla este securizata si nu se sparge, rezista si la zgarieturi si socuri, este un bun izolator fonic si se intretine foarte usor.

Delimitarea spatiilor cu pereti din sticla va permite luminii naturale sa patrunda in incaperile care au delimitari cu sticla securizata, cu pereti din sticla de cea mai buna calitate, camerele delimitate vor parea mai mari, iar atmosfera va fi mai placuta. Peretii din sticla au sticla tratata special pentru a putea rezista cat mai bine si sunt foarte usor de montat, dureaza foarte putin pentru realizarea unui montaj perfect si se poate face fara un efort prea mare.

Birourile care vor fi separate prin pereti de sticla vor putea fi supravegheata mai usor, iar comunicarea va fi mai buna.

In caz de incendiu, siguranta angajatilor este mai mare daca avem sticla in peretii pentru compartimentari. Cu alte cuvinte izolarea termica este foarte buna.

Mai mult decat atat, peretii din sticla pentru compartimentare se pot monta oriunde in spatiul de lucru, iar delimitarea zonelor se va face in cateva minute dupa ce a fost asigurata baza pentru montaj.

In cazul in care se doreste un spatiu mai mare pentru desfasurarea activitatilor, peretii din sticla se pot demonta si remonta foarte usor. La remontarea peretilor de sticla se va pastra structura lor si nu vor fi probleme de stabilitate si de montaj, executia lucrarilor de remontare va fi la fel de usoara ca la primul montaj.

Tags: ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *