Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Importanta pardoselilor PVC – tot ce trebuie sa stii despre inovatiile momentului in materie de constructii


In momentul in care te decizi sa pui bazele unei locuinte este important sa fii informat si la curent cu toate inovatiile din sfera constructiilor. In acest fel ai toate sansele sa te bucuri de siguranta si de confort pentru o perioada indelugnata de timp, la costuri mai mult decat accesibile. In aceasta categorie se incadreaza si celebrele pardoseli PVC: www.milucon.ro/pardoseli/, suprafete tot mai intalnite in amenajarile interioare si nu numai.

Pe langa suprafata finala care va rezulta in urma lucrarilor la nivelul podelei, tehnologiile PVC vin la pachet cu o serie de beneficii si rezultate vizibile inca de la prima aplicare. Acestea sunt extrem de versatile, usor de integrat in orice tip de design si prezinta un grad sporit de siguranta datorita materialelor care compun aceasta podea. In plus, avantajele nu se opresc aici si vin sa iti simplifice in mod semnificativ viata, prin costuri mai reduse si confort maxim.

Pardoseli PVC – principalele avantale ale tehnologiilor moderne

Nu mai este un secret faptul ca lucrarile la nivelul podelei joaca un rol esential in formarea unei structuri cu un nivel ridicat de siguranta. In acest fel, pe langa lucrarile de hidroizolatii efectuate la nivelul fundatiei sau subsolului, atentia trebuie indreptata si asupra pardoselilor. In acest fel, o solutie ideala din toate punctele de vedere este reprezentata de catre pardoselile PVC. Acestea vin la pacht cu zeci de beneficii care vizeaza atat locuinta, cat si confortul personal, dupa cum urmeaza:

Stabilitate suplimentara

In primul si in primul rand, acest model de podea de tip PVC se deosebeste de altele printr-un nivel suplimentar de stabilitate. In acest fel, activitatile se pot desfasura in conditii de maxima siguranta, intrucat podeaua va face faca cu brio socului de natura mecanica.

Rezistenta in timp

De asemenea, daca iti doresti un produs calitativ pentru o perioada indelungata de timp, solutia se afla in aplicarea unei pardoseli PVC. Materialele care stau la baza acesteia garanteaza durabilitate inca din primele momente, iar proprietatile vor ramane neschimbate si dupa zeci de ani de la montare.

Aspect estetic placut

In ceea ce priveste aspectul, pardoselile PVC se descurca excelent la capitolul design si varietate de modele si culori. Tocmai din acest motiv se folosesc din ce in ce mai mult la amenajarile interioare, fiind usor de folosit si de integrat in orice tip de design.

Suprafata impermeabila

Totodata, vinilul care sta la baza acestui model de podea contribuie la formarea unei suprafete impermeabile. Spre deosebire de parchet sau alte materiale, apa nu va patrunde in structura de rezistenta degradand in mod activ siguranta si forma acesteia.

Proprietati antistatice

Gratie vinilului care compune suprafata PVC, praful nu va mai avea un mediu propice pentru a se dezvolta. Mai mult decat atat, fiind vorba despre o placa neteda si lipsita de imbinari, este mai usor de curatat si de igienizat. In lipsa rosturilor dintre placi, bacteriile si microbii nu vor avea un mediu propice pentru dezvoltare.

Pardoseli PVC marca Milucon – investitie de lunga durata

Daca iti doresti o schimbare in locuinta ta, poti sa te apuci de o serie de schimbari in ceea ce priveste amenajarea interioara. Pentru rezultate maxime si calitate la cele mai inalte standarde, expertii de la Milucon iti ofera o gama variata de servicii profesioniste, in functie de nevoile tale.

De la pardoseli PVC la lucrari de hidroizolatii: www.milucon.ro/hidroizolatii/, echipele de specialisti iti asigura un produs final rezistent, cu zeci de beneficii pentru o perioada indelungata de timp. Asadar, nu mai sta pe ganduri si apeleaza acum la serviciile de calitate Milucon!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *