Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Iti doresti tabla neagra striata la un pret redus? Incearca la Marola!


Cum utilizam corect tabla neagra striata in domeniul constructiilor?

tabla neagra striata

Daca ai deja experianta in domeniul constructiilor, cu siguranta ai auzit de tabla neagra striata. Aceasta face parte din categoria celor mai comune si utilizate materiale de constructii, avand o suprafata care ii permite sa fie foarte des tranzitata. Fiind un material robust, acest produs se foloseste in special in proiectele in care se cere o suprafata aderenta si rezistenta impotriva factorilor externi.

Totusi, daca nu esti un expert in industria aceasta, cel mai probabil ai dat si tu peste tabla neagra striata, dar nu stiai ca se numeste asa. Aceasta se foloseste destul de des in spatiile publice si comerciale, fiind responsabila cu impiedicarea unor numar mare de accidente. Vei intalni acest material mai ales in sezonul rece, adica toamna si iarna, in zonele expuse si care au o predispozitie mai mare precipitatilor.

Iata ce proprietati se regasesc in compozitia acesteia!

Materia prima pe care o are tabla neagra striata este reprezentata de otel, cunoscut si ca fiind unul dintre cele mai dure si rezistente materiale existente. Datorita procesului de obtinere, adica laminarea la cald, aceasta se poate utiliza si in zonele cu un nivel mare de umezeala, proprietatile acesteia nefiind afectate. Desigur, tabla neagra se poate obtine si prin laminare la rece, proprietatile acesteia fiind altele si modul de utilizare fiind, de asemenea, diferit.

Putem spune ca este un material foarte versatil, fiind utilizat intr-o diversitate de proiecte de dimensiuni diferite si cu scopuri diferite. Astfel, unul dintre principalele scopuri cu care se foloseste tabla neagra striata este pentru a oferi o protectie mai mare impotriva alunecarii. Pornind si din denumire, aceasta tabla prezinta striatii intr-un procent mare pe suprafetele acesteia.

Avantaje si mod de utilizare

Indiferent de proiectul in care va fi folosita, tabla neagra va aduce un plus de valoare, facand-o sa fie alegerea numarul unu cand vine vorba de proiecte riscante si importante. Spre exemplu, aceasta se mai regaseste si in constructia masinilor de pompieri sau de ambulante. Scopul acesteia este de a proteja oamenii sa nu alunece, oferindu-le o mai mare siguranta. Nu uita! Poti folosi tabla neagra striata intr-o varietate de proiecte, asa ca descopera noua gama de la Marola!

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *