Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Pardoseli epoxidice: rezistenta si intretinerea usoara, in lista celor mai mari avantaje


Tot mai multe persoane opteaza pentru pardoseli epoxidice: https://pardoseliindustriale.ro/pardoseli-epoxidice/, dintr-un rationament cat se poate de simplu: aceste suprafete indeplinesc cerintele lor avansate. In lista celor mai mari avantaje asigurate de acest tip de pardoseli, se regasesc: rezistenta sporita, intretinerea usoara, precum si durabilitatea.

In bucatariile industriale si institutiile medicale, unde curatenia este o conditie esentiala, pardoselile epoxidice sunt o alegere optima. Asigura un mediu aseptic si sunt extrem de usor de intretinut pe termen lung. Iata care sunt toate avantajele de care vei beneficia daca optezi pentru gama de pardoseli industriale MASTERTOP

Creeaza suprafete uniforme si asigura curatenia impecabila, in acord cu standardele de igiena

Datorita modului de aplicare in forma lichida, pardoselile epoxidice formeaza suprafete rezistente, de o netezime perfecta. Aplicate prin turnare, aceste suprafete nu au rosturi sau imbinari. Din acest motiv, sunt si foarte usor de curatat si de intretinut, fiind prima optiune pentru spatiile unde igiena este un criteriu extrem de important, cum ar fi bucatariile din restaurante sau spatiile cu destinatie medicala. Daca vrei sa respecti toate normele de igiena aflate in vigoare, fara a face eforturi extraordinare, iti recomandam sa optezi pentru sistemul MASTERTOP de pardoseli formate din rasini epoxidice. Suprafete sunt uniforme!

Sunt deosebit de rezistente, atat la actiunea agentilor chimici, cat si la abraziune sau presiune

Pardoselile epoxidice se remarca prin rezistenta lor deosebita, atat la actiunea agentilor chimici, cat si la presiune sau abraziune. Este motivul pentru care sunt extrem de populare in categoria pardoselilor industriale, avand o aplicabilitate sporita, in spatii cu diverse scopuri si destinatii. Vei intalni aceste suprafete in farmacii, in showroom-uri, in bucatarii industriale, in spitale, in zone de productie, dar si in aeroporturi sau institutii publice, castigandu-si popularitatea prin rolul lor eficient. Pentru ca rezistenta sa fie asigurata, este nevoie de materiale de foarte buna calitate, ce respecta toate standardele in domeniu.

Sunt extrem de durabile: pardoselile epoxidice au o durata de viata foarte lunga

Un alt argument PRO este durabilitatea acestor pardoseli, care nu trebuie trecuta cu vederea. Vei putea economisi resurse esentiale, daca iei decizii inspirate din start, in ceea ce priveste pardoselile pe care le implementezi in spatiul vizat de tine. Din fericire, aceste suprafete alcatuite din rasini epoxidice au o durata de viata foarte lunga, indeplinindu-si misiunea pentru care au fost create pe o durata foarte mare de timp. Este un avantaj care deriva din rezistenta sporita la o multitudine de factori externi, atat mecanici, cat si chimici. Sistemul MASTERTOP asigura si protectie ignifuga, clasa Bfl- s1, un alt beneficiu important.

Pardoselile din aceasta categorie sunt adecvate pentru incaperile cu forme complexe

In incaperile unde gresia sau parchetul nu pot fi montate corespunzator, pardoselile care se aplica in forma lichida sunt o solutie optima. Acestea se adapteaza la formele complexe ale spatiilor, nu prezinta rosturi sau imbinari si acopera intreaga suprafata fara nicio problema. Asigura-te ca optezi pentru materiale de calitate, si ca echipa care se ocupa de executia lucrarilor are o experienta vasta in acest domeniu. Merita!

Echipa de la Pardoseliindustriale.ro are experienta in pardoseli decorative, epoxidice si nu numai

Daca vrei sa colaborezi cu cei mai buni specialisti in domeniul pardoselilor, iti recomandam sa alegi echipa de la Pardoseliindustriale.ro. Au o vasta experienta in domeniu si acopera toata gama de suprafete: atat pardoseli decorative si epoxidice, cat si parodeli elicopterizate, poliuretanice, cu cuart, antistatice s.a.m.d..

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *