Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Plasa de gard pentru o imprejmuire rapida si eficienta


Plasa de gard reprezinta un material de constructii ce se poate utiliza pentru imprejmuirea diverselor suprafete, fiind pretabila pentru numeroase nevoi, inclusiv pentru construirea custilor pentru animale sau a altor proiecte gospodaresti. Aceasta este un material foarte rezistent si in care puteti avea incredere.

Ce avantaje prezinta plasa de gard?

Dintre cele mai importante avantaje ale acestui material amintim:

  • Stabilitatea – este una dintre cele mai stabile structuri de gard, avand ca materie prima de baza otelul. In functie de grosimea acestuia, imprejmuirea este suficient de stabila incat sa atenueze chiar si impactul unei masini. De asemenea, duritatea otelului face ca aceasta sa fie un material ce necesita foarte putina intretinere.
  • Durabilitatea – un avantaj important este ca aceasta nu se deterioreaza usor. Daca este zincat, materialul va capata proprietatile anticorozive ale zincului, avand astfel o durata de viata foarte indelungata.
  • Securitatea – prin stabilitate si durabilitate, aceasta imprejmuire este una ce ofera un nivel inalt de securitate. Astfel, aceasta poate fi folosita inclusiv pentru gradini zoologice sau ferme cu animale ce trebuie tinute sub control. Se pot alege dimensiuni si grosimi variate, astfel incat niciun om sau animal salbatic sa nu poata trece.
  • Greutate scazuta – acest material prezinta o greutate redusa, ceea ce o face usor de transportat, manevrat si instalat. Datorita acestui lucru, montarea sa poate fi realizata fara dificultati inclusiv de persoanele care nu detin experienta in domeniul constructiilor.

De ce sa alegeti plasa de gard?

Alegerea materialelor cu o durata lunga de viata pentru proiectul dumenavoastra este intotdeauna importanta. Aceasta este un material rezistent, reprezentand o investitie de lunga durata. Astfel, obtineti un raport calitate-pret foarte bun.

Aceasta se bucura de o aplicabilitate vasta, fiind potrivita multor tipuri de imprejmuiri. Achizitionand acest material veti avea siguranta ca proiectele realizate cu ajutorul sau vor fi de succes.

Achizitioneaza plasa de gard de la Mesteru Manole!

La Mesteru Manole gasiti plasa de gard pe urmatorul link: https://mesterumanole.ro/materiale-de-constructii/garduri-si-imprejmuiri/plasa-de-gard de dimensiuni si grosimi variate, toate la un pret foarte bun, potrivit oricarui buget. Mesteru Manole este un magazin online de constructii ce va pune la dispozitie o gama foarte variata de materiale. Alegeti sa achizitionati materiale de constructii de la Mesteru Manole pentru o calitate garantata!

plasa de gard

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *