Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Plictisit de reparatii? Incearca niste tevi ppr pentru proiecte rezistente si de lunga durata


Caracteristicile acestor tevi ppr sunt incomparabile. Incearca-le si tu!

tevi ppr

Specialistii din domeniul constructiilor cunosc foarte bine gama de tevi ppr si proprietatile de care acestea se bucura. Ne-am propus ca in acest articol sa venim si noi cu mai multe detalii despre functionarea, caracteristicile si modul de utilizare ale acestora. Foarte populare in randul consumatorilor, gama de tevi ppr mai este cunoscuta si sub denumirea de tevi confectionate din polipropilena, deoarece acesta este materialul principal din care sunt fabricate.

Polipropilena este un material de aproximativ 10 ori mai usor ca otelul, ceea ce inseamna rezultate mai bune, zero toxicitate si o mult mai buna functionare in fata temperaturilor scazute, in comparatie cu cuprul. Astfel, nu degeaba popularitatea acestora a inceput sa creasca, fiind prima solutie cand vine vorba de sisteme de instalatii. Mai jos ti-am pregatit o liste cu avantajele pe care lei vei avea si tu daca alegi sa folosesti aceste tevi ppr in proiectele tale.

Care sunt cele mai cunoscute avantaje ale acestor produse?

Cum mentionam anterior, principalul avantaj pe care il au aceste tevi ppr este faptul ca sunt confectionate din polipropilena. Pe scurt, materialul este unul calitativ si foarte versatil. Datorita acestuia, rezistenta este foarte buna, fiind una crescuta, astfel ca nu exista posibilitatea ca agentii externi si corozivi sa patrunda in compozitia acestuia. De retinut este faptul ca poate rezista fara griji chiar si in fata solventilor chimici. In acest caz, temepratura nu este un impediment, aceste produse fiind rezistente chiar si la peste 150 de grade!

De asemenea, un alt avantaj pe care il ofera aceasta gama de produse il reprezinta faptul ca riscul aparitiei igrasiei este extrem de mic, deoarece materialul din care sunt confectionate nu permite sub nicio forma schimbul termic. Astfel, condensul nu are cum sa apara, iar depunerea in straturi nu are cum sa apara. Riscul ca debitul sa sufere micsorari este redus, iar apa va fi cu siguranta transportata in cele mai bune conditii!

Din punct de vedere al temperaturilor scazute, aceste produse au o rezistenta optima in fata inghetului, deci riscul ca tevile sa crape este nesemnificativ. Mergi si tu pe o varianta sigura si optima si alege produsele de la Marola pentru proiecte sigure, optime si de lunga durata!

Tags: ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *