Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Proiecteaza-ti dressing-ul ideal cu pal melaminat uni


Probabil ca nu este o noutate faptul ca visul oricarei femei este acela de a avea un dressing mare, amenajat dupa bunul plac, in care sa incapa zeci de perechi de pantofi, rochii fel de fel si tot ceea ce tine de vestimentatie. Iar pentru ca vorbim despre un element deosebit de important si anume, dressing-ul ideal, cu siguranta este destul de evident ca acesta implica proiectarea unui numar impresionant de rafturi si dulapuri, pregatite sa gazduiasca colectii intregi de tinute. 

Pentru ca nu doar pentru femei este important, de asemenea, si pentru domni dressing-ul constituie o piesa importanta din locuinta, iar asta deoarece si acestora le place organizarea, le place ca hainele sa fie mereu gata de purtat, calcate si aranjate intr-un mod in care pot fi foarte usor de gasit. Avand in vedere ca ideea de dressing este si in atentia barbatilor, cand vine vorba de proiectarea unuia acestia se gandesc la felul in care sa arate, dar in special la materialul pe care doresc sa il foloseasca.

Pentru alegerea celui mai potrivit material, cand vine vorba despre mobilierul pentru o astfel de incapere, raportul calitate-pret este factorul decisiv in alegerea acestuia, iar folosirea unui pal melaminat uni poate reprezenta, fara dar si poate, solutia ideala. Avand o greutate potrivita, o structura buna si culori diferite, alegerea unui pal melaminat uni este, in general, cea mai des intalnita. Pe langa faptul ca pretul acestuia este unul foarte bun, calitatea oferita satisface nevoile clientului, si anume: este usor de intretinut, arata bine si este rezistent in timp. 

De ce este un pal melaminat uni materialul ideal pentru dressing?

In primul rand, dressing-ul este locul in care dorim sa stocam majoritatea elementelor de imbracaminte si incaltaminte pe care le avem, dar cu toate ca nu par grele, atunci cand este vorba de intreaga garderoba, greutate este si aceasta destul de mare, iar tocmai din acest motiv materialul trebuie sa o sustina. Pentru ca este nevoie de un material rezistent, din acest punct de vedere, cand ne gandim la pal melaminat uni putem deja sa bifam aceasta cerinta deoarece o indeplineste si se comporta foarte bine in timp, chiar si cand este supus greutatii. 

Pe de alta parte, faptul ca acest material va fi folosit intr-un loc unde nu dorim sa dainuie praful si dezordineam acesta trebuie sa fie usor de intretinut. Se curata foarte simplu si nu se deterioreaza deloc usor in timp, fapt ce ii aduce inca doua bile albe acestui material, care de altfel, este foarte intalnit in zilele noastre. Totodata, un dressing este acel element plin de dulapuri si este foarte compartimentat, ceea ce il va face sa aiba si o greutate foarte mare. Alegand varianta folosirii palului melaminat uni putem sta fara griji in ceea ce tine de rezistenta si siguranta, asta deoarece materialul nu este unul foarte greu, ci ideal pentru astfel de constructii. 

Avand diferite nuante si diferite insertii, palul melaminat este optiunea favorita in ceea ce tine de mobilier de depozitare, iar pretul este si el unul foarte atractiv. Tinand cont de faptul ca acesta nu este un mobilier de design totusi, ceea ce trebuie sa conteze in alegerea materialului sunt calitatea si pretul. 

Tags: , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *