Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Pune preț pe mood-ul tău – cât te costă răsfățul Masatto zi de zi


Te-ai întrebat vreodată de ce punem mereu un preț pe ceea ce nu trebuie? De ce ne condiționăm fericirea de preț? De ce starea de bine trebuie să depindă de asta? Dacă vei vedea dincolo de acest reper, lucrurile încep să pară mai clare. Ca atunci când te gândești ce preț are un fotoliu de masaj, neînțelegând că, de fapt, interesul suprem este cel al efectului asupra corpului.

Investește în tine, nu vei regreta niciodată asta

Poate că unele alegeri nu sunt dintre cele mai inspirate, poate că uneori ți-ai fi dorit să alegi altceva. Însă niciodată nu poți spune că regreți să fi investit în tine. Construiești amintiri, îți faci zilele mai frumoase, îți faci timpul trăit să fie unul mai plăcut, mai bogat. Trăiește cu patos, muncește cu dăruire și relaxează-te în totalitate. Dacă dai tot și ceva mai mult la muncă, în relația cu cei dragi, de ce să nu alegi superlativul și când vine vorba de starea ta de bine?

O provocare de acest gen o întâlnești când cauți pretul unui fotoliu cu masaj de la Masatto. Desigur, discutând realist sunt și aici costuri la care să te gândești. Există însă și programe de finanțare despre care ar trebui să știi, plata în rate fixe, fără dobândă. În plus, să ne gândim la ce obținem de fapt.

Cât te costă să te răsfeți în fiecare zi

Nu ți-ai permite, din motive lesne de înțeles, să mergi zilnic și mai ales oricând îți dorești, la o sesiune de masaj. Nu îți permite timpul, dar nici mijloacele să faci asta. În programul pe care îl ai este destul de greu să găsești your time și să servești momente de relaxare la spa. Poți în schimb să te bucuri de experiența masajului, la tine acasă, investind într-un fotoliu al tău.

Nu îți permiți să ai un terapeut, expert maseur la tine acasă, însă îți permiți să investești într-un fotoliu de masaj în acest sens. Fotoliile Masatto sunt o combinație de tehnologie de ultimă generație, ce masează precis, cu design și eleganța unor detalii, cu ușurința de a butona totul. Complex, dar intuitiv la exterior pentru ca utilizatorul să își poată seta cu mare ușurință programele de masare.

Costul unui fotoliu este relaxarea ta de zi cu zi, costul inițial făcut este luxul de a avea zi de zi parte de o experiență wellness acasă. Cere oferta de preț pentru fotoliul dorit, din pagina oficială masatto.ro.

Contact:

Masatto București

+40 735 518 967

Showroom Timișoara

Strada Renaşterii 17

contact@masatto.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *