Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Sfaturi pentru alegerea mobilierului potrivit pentru casa ta


Indiferent de situația dvs., urmând câteva elemente de bază importante despre cumpărături, veți avea mult mai multe șanse să luați decizii bune în materie de mobilier tineret.

Alegeți o temă pentru mobilierul tineret pe care urmează să-l achiziționați

Va fi mult mai ușor să alegeți mobilierul care se completează reciproc, alegând o temă, cum ar fi contemporan (piese metalice, unghiulare), casual (o atmosferă confortabilă, de pământ / pădure), country (florale moi), eclectic (individualizat, piese artizanale sau etnice) sau tradiționale (antichități și păduri roșii închise).

Definiți-vă nevoile în funcție de buget și dimensiunile locuinței

Gândiți-vă la tot ceea ce aveți nevoie dvs. și familia dvs. și modul în care mobilierul vă poate face viața de zi cu zi mai confortabilă. De exemplu, tu și soția dvs. veți avea probabil nevoie de un pat mai mare, poate de un pat queen-size sau king-size, în timp ce un pat supraetajat sau două paturi de o persoană în dormitoare pentru doi frați sunt cele mai potrivite. Luați în considerare scopul fiecărei camere – o cameră pentru relaxare ar trebui să arate diferit de una destinată muncii sau studiului și să necesite și diferite tipuri de mobilier tineret.

Stilul tău de viață ar trebui să joace un rol și în alegeri – ai copii mici sau animale de companie? Este posibil să nu doriți o secțiune din piele scumpă.

Luați în considerare aspectul fiecărei camere

Fiecare cameră are propriile dimensiuni unice pe care va trebui să le luați în calcul. Gândiți-vă nu numai la stilul interiorului casei dvs., ci și la dimensiunea fiecărui spațiu.

Alegeți mai întâi ancorarea pieselor de mobilier

Începeți mai întâi cu fundația, luând o decizie asupra pieselor de ancorare, cum ar fi canapeaua dintr-un living, o masă în sufragerie și paturile din dormitoare. Apoi terminați restul camerei lucrând în jurul piesei de mobilier alese. Nu trebuie să alegeți seturi de mobilier tineret care se potrivesc, deoarece piesele care arată ca unele exemplare din carbon pot face ca încăperea să aibă un design neinspirat. Nu vă fie teamă să amestecați puțin stilurile. Amintiți-vă că o piesă de mobilier tineret este o investiție în casa dvs. și, de asemenea, spune multe despre cine locuiește acolo. Alegeți elementele pe care le iubiți acum și care vor continua să vă aducă satisfacție pentru mult timp în viitor.

Ce altceva trebuie avut în vedere

Probabil că veți găsi o mulțime de piese grozave pe care le iubiți, care nu sunt neapărat potrivite pentru casa dvs. Asigurați-vă că țineți cont de durabilitate, funcție, necesitate și estetică atunci când cumpărați mobilierul potrivit pentru casa dvs. În timp ce cel mai important lucru este că vă bucurați de acesta, păstrați-vă afinitatea pentru piese care reușeșc să aducă eficiență în casa voastră.

Măsurați fiecare cameră, analizând în profunzime spațiul și modul în care îl utilizați și asigurați-vă că evaluați și toate elementele pe care le aveți deja. Nu lăsați momentele trecătoare de plictiseală să vă facă să scăpați de mobilierul pe care îl iubiți. Nu schimbați canapeaua ideală, confortabilă, unică și indestructibilă ca mai apoi să regretați că ați vândut-o pentru una care s-a dovedit a nu fi atât de primitoare.

Tags: , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *