Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Spatiu de depozitare eficient pentru casa


O parte importanta a planificarii locuintei este spatiul de depozitare necesar. Acest lucru se bazeaza in principal pe cantitatea de lucruri pe care persoanele le detin. Cu solutii inteligente, se poate folosi fiecare centimetru patrat din spatiul locuintei. Cumpara cel mai bun mobilier depozitare si vei avea un loc perfect pentru toate obiectele din casa ta.

Dulapurile pentru depozitare te ajuta sa iti planifici spatiul

   Inainte de a avea loc planificarea efectiva, exista o evaluare a nevoilor. Deoarece problema principala a multor locuinte este ca nu exista loc in niciun caz pentru tot ceea ce proprietarul detine. Cu un dulap de depozitare, nu ar trebui sa se mai repete aceasta greseala si trebuie analizate foarte bine, lucruile ce trebuie sa dispara sau ce pot ramane in continuare. Acest lucru poate varia foarte mult de la alimente si accesorii, la produse de curatare si alimente pentru animale de companie. De cat spatiu de depozitare este nevoie in locuinta depinde, de asemenea, in mare masura de faptul ca exista dulapuri pentru depozitare in care se pot depozita alimente, lazi de bauturi sau hrana pentru animale de companie, de exemplu.

   Aproape toti producatorii de mobilier ofera dulapuri cu amenajari interioare bine gandite, care creeaza, de asemenea, suficient spatiu de depozitare si o imagine de ansamblu buna. Acestea includ:

 1. Sisteme de separare care ajuta la mentinerea lucrurilor ordonate

 2. Suporturi pentru placi in care placile pot fi depozitate in conditii de siguranta si economisind spatiu.

 3. Cutii pentru tacamuri si ustensile de gatit.

   In plus, este important un amestec de sertare si rafturi. Sertarele sunt ideale pentru depozitarea obiectelor mici si tacamurilor, in timp ce rafturile creeaza spatiu de depozitare pentru oale, tigai si alte obiecte voluminoase. 

   Unele dulapuri sunt special concepute pentru a umple nise spatii inguste sau pentru a evita colturile moarte. Dulapurile de farmacie sunt de asemenea disponibile cu o latime foarte ingusta pentru a umple nisele. Datorita sistemului de extragere, dulapurile inalte si inguste ofera mult spatiu de depozitare. Acolo se pot depozita obiectele foarte mici.

   Prea putin spatiu este o problema reala in multe locuinte. Un dulap de depozitare inteligent planificat ajuta la asigurarea spatiului de depozitare disponibil pana la ultimul colt. Deoarece nu este importanta doar existenta aparatelor voluminoase, cum ar fi frigider, aragaz si masina de spalat, este nevoie si de mult spatiu de depozitare pentru oale, tigai, vase, tacamuri, prajitoare de paine, alimente si multe altele.

   In locuinte, apar inevitabil colturi greu de utilizat. Pentru a nu exista un „colt mort”, producatorii de mobilier ofera diverse solutii cu ajutorul carora aceste colturi pot fi utilizate perfect ca spatiu de depozitare. In plus, dulapurile pentru colturi sunt adesea folosite pentru ajustarea dimensionala atunci cand se planifica locuinta. Si multe dintre aceste solutii se dovedesc a fi adevarate minuni ale spatiului de depozitare in viata de zi cu zi a locuintei.

   Pentru unii, se folosesc mecanisme mai mult sau mai putin complexe pentru a utiliza mai bine spatiul de stocare. Acest lucru se reflecta si in pret. Exista, de asemenea, dulapuri de depozitare ieftine, cu rafturi simple, dar spatiul creat aici este adesea dificil de accesat. Investitia suplimentara merita de obicei.

In momentul in care vrei sa ai ordine in interior, tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai utilizat cele mai bune spatii de depozitare, care iti permit sa te ocupi asa cum trebuie de ordonarea interiorului. Nu este deloc greu sa ai liniste si pace in interiorul casei, daca folosesti dulapurile special create pentru a depozita anumite piese in interiorul lor. In felul acesta, este mult mai usor sa obtii rezultatele dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *