Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Timișorenii pot avea un mic spa chiar la ei acasă! Află ACUM cele 5 trucuri de care trebuie să ții cont


Cum ar fi dacă în locul băii mici și aglomerate, ar apărea, cu doar câteva trucuri, o baie aerisită și cozy, în care vei vrea să petreci multe momente de relaxare? Ai nevoie doar de puțină imaginație și dorință de a transforma baia într-un mic spațiu pentru destindere, deoarece spa-ul nu este doar un loc, ci și o stare pe care o poți crea. Momentele de relaxare sunt cele mai importante atunci când suferi de anxietate, oboseală cronică sau alte probleme de sănătate, așa că nu mai amâna modificările și creează-ți propria ta oază de liniște chiar la tine acasă.

5 trucuri pentru amenajarea băii

  1. Folosește mult lemn

Înlocuiește gresia și faianța intens colorată sau plină cu floricele și pattern-uri aglomerate, cu o pardoseală din lemn sau chiar cu un placaj din gresie ce imită lemnul. Dacă vrei să introduci lemnul în baie, însă nu te-ai încumeta la pardoseală, poți monta câteva rafturi din lemn de stejar pe care să așezi plante, lumânări parfumate, chiar și prosoape.

  1. Cumpără o cabină de duș

Alegerea unei cabine de duș este cea mai potrivită atunci când spațiul nu îți permite montarea unei căzi sau, pur și simplu, îți dorești un loc mai aerisit. În plus, modelele noi, cele tip walk-in sau cele dreptunghiulare, cu șină, chiar vor oferi băii o eleganță aparte.

Sensodays, cel mai cunoscut magazin cu produse pentru casă, are o mulțime de modele care să îți satisfacă nevoile și dorințele. Trebuie doar să dai un click aici pentru cabine de duș și poți începe să-ți vizualizezi noua baie de tip spa.

  1. Montează câteva tablouri

Tablourile nu sunt genul de obiecte decorative pe care le găsești des într-o baie. Pe acestea le vezi mai degrabă în dormitoarele principale sau în livingul unei case. Însă, modul în care ele vor schimba baia chiar te va surprinde. Alege câteva ilustrații potrivite, unele care inspiră calm și liniște, și înrămează-le. În funcție de dimensiunile spațiului îți vei da seama de câte vei avea nevoie pentru pereți. Nu uita să pui câteva și pe polițele din lemn.

  1. Maschează obiectele pe care le folosești frecvent

Cu siguranță se regăsesc și în baia ta o grămadă de sticluțe, recipiente și obiecte puse în fața oglinzii sau pe lângă duș. Faptul că sunt colorate și realizate din materiale diverse – plastic, sticlă, carton, pot crea impresia de aglomerare și de oboseală a ochiului atunci când cineva intră în baie. Soluția ar fi să depozitezi toate produsele pe care le folosești mai rar, dar și pe cele care sunt mereu prezente în rutina unei zilei, în corpurile de mobilier. Așa spațiul va fi mult mai aerisit și va da impresia de un loc curat și liniștit.

  1. Montează un difuzor de uleiuri esențiale

În orice centru spa ai merge, vei observa că mirosul este tare important. De regulă, uleiurile esențiale sunt cel mai des folosite atunci când vine vorba despre acest aspect, iar acest mic truc îl poți folosi și în baia ta pentru o experiență inedită. Montează un difuzor de uleiuri esențiale, alege aromele preferate și bucură-te de câteva momente de spa și aromaterapie la tine acasă.

În concluzie, pentru a-ți transforma baia actuală într-un mic centru spa, nu ai nevoie să faci o investiție foarte mare. Este important să pui accent pe lucrurile care aduc căldură și personalitate spațiului. Și, cel mai important, care te fac pe tine să te relaxezi și să te bucuri cu adevărat de moment.

Sursă foto: Unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *