Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Trei sfaturi pentru a-l ajuta pe cel mic să aibă o postură corectă


Corectitudinea posturii este o problemă cu care se confruntă mulți adulți în zilele noastre. Metodele de a corecta aceste mici probleme sunt diverse și, în același timp, pot să ne afecteze viața în nenumărate moduri. Din nefericire, multe dintre ele își fac apariția încă din copilărie, datorită faptului că postura pe care o au nu este una corectă. Cauza din spate este, în principal, generată de obiectele de mobilier care nu sunt conforme cu cerințele și standardele aflate în rigoare. Cu scopul de a veni în ajutorul tău, am pus la punct trei sfaturi pe care este bine să le urmezi pentru a-l ajuta pe cel mic să aibă o postură corectă – și să evite, astfel, probleme de sănătate!

  1. Oferă-i obiecte de mobilier confortabile

Așa cum este de așteptat, multe dintre obiectele de mobilier de la școală nu sunt conforme cu cerințele în ceea ce privește o postură corectă a celui mic. Acest lucru se datorează fie lipsei unui buget corespunzător, fie lipsei personalului care ar trebui să facă toate demersurile de achiziționare a acestor obiecte de mobilier pentru instituțiile de învățământ. Un producător care pune la dispoziție produse de calitate și soluții complete pentru instituțiile de învățământ este Furnissa SRL. Pe lângă faptul că are prețuri foarte bune, îți oferă inclusiv obiecte de mobilier reglabile, care vor putea să fie setate în funcție de înălțimea celui mic. Astfel, copiii se vor putea bucura de mobilier școlar fix pe mărimea și dimensiunea lor, întrucât acest lucru poate întocmai să facă diferența.

  1. Nu sări peste controlul la medic

Măsurile optime pentru a-l ajuta pe cel mic să aibă parte de o postură corectă pe tot parcursul vieții se rezumă inclusiv la controlul la medic. La rândul lui, acesta este singurul specialist în măsură să ofere recomandări în ceea ce privește bune practici, astfel încât micuțul tău se poate să primească recomandări personalizate în funcție de necesitățile lui. Tocmai de aceea, se recomandă să nu eviți aceste controale, întrucât au un rol esențial în dezvoltarea celui mic. De asemenea, știind întocmai care este diagnosticul pus de specialist, vei putea să urmezi recomandările și specificațiile menționate de el.

  1. Construiește un birou confortabil și care să îi păstreze o postură corectă

Este extrem de important ca și micuțul tău să aibă parte de camera lui acasă, în care să existe un birou special conceput pentru el. Aici, el își va putea face toate temele și va putea studia în liniște, având o postură corectă atunci când obiectele de mobilier sunt confortabile și optime cu necesitățile lui. Încă de la bun început, îți va fi mult mai ușor să integrezi cerințele lui cu cele ale medicului, în special atunci când vrei să îl îndemni către o postură corectă încă de când este mic.

Mulțumită tuturor acestor informații, îți va fi mult mai ușor să îi oferi sprijinul necesar micuțului tău, pentru ca acesta să aibă parte de o postură corectă pe tot parcursul zilei!

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.