Ce trebuie sa faceti atunci cand camera frigorifica nu mai functioneaza corespunzator?


Desi vorbim despre un echipament performant si dotat cu tehnologie de ultima generatie, chiar si o camera frigorifica se poate defecta, din diferite motive, unele care tin de utilizarea neconforma, iar altele – de piese care functioneaza necorespunzator. Tinand cont de rolul sau, mai precis acela de a mentine carnea, pestele, legumele si fructele la o temperatura ideala pentru o perioada indelungata, este esential sa actionati de indata ce observati orice neregularitate. In caz contrar, produsele se vor deteriora in cel mai scurt timp, din cauza perisabilitatii lor, ceea ce va duce la risipa alimentara si pierderi financiare pentru unitatea dumneavoastra din domeniul ospitalitatii.

In cazul in care ati achizitionat camera frigorifica de la Fresco Expert, furnizor care sustine de mai bine de 30 de ani inovatia in bucatariile profesionale din Romania, ati facut o alegere excelenta din doua puncte de vedere. In primul rand, acestia isi procura echipamentele exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, ceea ce le garanteaza calitatea, fiabilitatea, randamentul, usurinta in utilizare si, nu in ultimul rand, durata indelungata de viata. In al doilea rand, utilajele vin „insotite” de extra beneficii (precum consiliere, proiectare, livrare, montaj, training si servicii post-livrare).

Prin urmare, in momentul in care camera frigorifica nu se mai inscrie in parametri optimi de functionare, trebuie sa apelati imediat profesionistii de la Fresco Expert. Acestia constientizeaza pe deplin ca, din cauza situatiei in care va aflati, se pot produce atat efecte nedorite din punct de vedere operational, cat si pierderi financiare. Tocmai de aceea, in calitate de parteneri de incredere ai business-ului dumneavoastra din industria HoReCa, ei va vor asigura tot suportul tehnic de care aveti nevoie, cu maximum de promptitudine. Sesizarea va fi preluata imediat, iar incidentul isi va gasi rezolvarea rapid, in functie de gravitatea sa.

Mai precis, serviciul de mentenanta corectiva pentru camera frigorifica si orice alt echipament (de bucatarie calda, cuptoare, de spalare vase, pentru bar, coffee shop, patiserie, cofetarie, gelaterie, brutarie, pizzerie, fast food etc.) include: call center dedicat 24/7, primirea si prelucrarea cererilor, interventii la cerere (cu durata rapida de rezolvare) si training pentru angajati. Cei peste 50 de tehnicieni calificati, impartiti in 19 centre cu acoperire nationala (din Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Iasi, Constanta etc.), deservesc lunar peste 2.000 de locatii independente, fie prin contracte standard de mentenanta preventiva si corectiva, fie prin acorduri de tip Service Level Agreement, cu timpi de interventie fermi.

Prin urmare, orice problema cu camera frigorifica se va remedia in cel mai scurt timp, ceea ce va duce la evitarea pierderilor unor cantitati mari de materie prima, indiferent ca ne referim la carne, legume sau fructe. In ceea ce priveste echipamentele propriu-zise din oferta furnizorului mentionat anterior, acestea genereaza fie temperaturi de congelare (sub 0 grade Celsius), fie de refrigerare (peste 0 grade Celsius) si au capacitati mari, de ordinul zecilor de metri cubi. Pretul lor de achizitie include garantia Base Care, mai precis montajul si 12 luni de piese de schimb si manopera. Aceasta poate fi extinsa, contra cost, la Performance Care sau Premium Care, cu avantaje precum revizie anuala, training de utilizare, interventie in 48-72 de ore etc.