Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Lansarea romanului Visele nu dorm niciodată, Natașa Alina Culea


Scriitoarea Natașa Alina Culea își lansează cea de-a cincea carte, Visele nu dorm niciodată, în noiembrie 2017, în București. Romanul a ieșit recent de sub tipar, în luna august, sub egida editurii Librex Publishing, aceeași editură care a publicat și celelalte patru romane ale autoarei:

Natașa, bărbații și psihanalistul

Marat

Lupii trecutului. Sofia

Nopți la Monaco

 

Autoarea este cunoscută pentru stilul său nonconformist de a scrie, cameleonic, trecând de la romantismul preponderent în romanul Marat, la flagelarea moravurilor sociale contemporane în Nopți la Monaco sau la analizele interioare traumatizante prezente în Lupii trecutului. Sofia. Indiferent de cartea pe care o ține cititorul în mână, păienjenișul relațiilor umane și a celor de ordin romantic sunt tușele principale ale viziunii oferite de cele cinci cărți semnate Natașa Alina Culea.

 

Descrierea cărții:

Natașa Alina Culea dezvăluie un decor suprarealist, măturat de o furtună de zăpadă și umanizat de personaje interacționând dincolo de fibrele conformismului social. Lea, Thiery, Mark – un triunghi conjugal care sfidează matricea regulilor nescrise ale relațiilor amoroase, blamate de o societate care vânează vinovați.

Structurat în două capitole distincte: Legămintele macilor și Arca celor 11 nopți, romanul împletește fine instrospecții cu un realism mușcător care dispare neașteptat sub voalul fanteziei și revine la fel de neașteptat. Nimic nu este ceea ce pare a fi în această carte. Și nimeni.

Recomandări:

„Hipersensibilitatea scriitoricească a Natașei Alina Culea este capabilă să urmărească progresia înfiorării imperceptibile a atmosferei produse de zbaterile unei aripi de fluture, până la efectul ei cumulativ, tornada finală din Teoria Haosului. În recenta sa vivisecție, Visele nu dorm niciodată, corelațiile sufletului cu Universul vibrează în cea mai carnală întrupare a feminității asumate”

(Marius Andrei – blogger)

„Doi bărbați și o femeie – o poveste despre iubire, curaj, pasiune dezlănțuită și un nou cerc adăugat celor nouă ale infernului. Războiul dintre vreau și trebuie dictează decizii luate cu greutate bacoviană, iar protagonista, scriitoarea Lea, pornește într-o călătorie menită să-i aducă răspunsuri eliberatoare”

(Mara Caloian – Bibliocărți).

Tags: , , , , ,

One Response “Lansarea romanului Visele nu dorm niciodată, Natașa Alina Culea”

  1. Ioana
    13 septembrie 2017 at 22:27

    Imi place cum scrie Natasa Alina Culea. Sigur si cartea asta va fi foarte interesanta

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *