Organizația Studenților din Timișoara, 28 de ani de proiecte


Aniversând 28 de ani de la înființare, Organizația Studenților din Universitatea de Vest Timișoara au decis să organizeze Gala OSUT 2018, in Aula Magna „Ioan Curea” a Universității de Vest.

Pentru a sărbători, au trimis invitații foștilor președinți, actualilor, partenerilor sau colegilor din alte organizații, dar și apropiaților  și vor avea parte de momente încărcate cu amintiri și emoții, dar și de momente de relaxare datorită momentelor artistice.

De asemenea, este prima organizație care are inițiativa de a reciti Declarația de Reunire cu Republica Moldova, în acest an având loc sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire.

Încă de la înființare, OSUT s-a axat pe nevoile studenților, fie ele economice, educaționale, sociale sau culturale și pentru soluționarea lor în mod favorabil.

Datorită experienței dobândite de-a lungul timpului și a numărului mare de voluntari pe care îi are, OSUT a devenit cea mai cunoscută organizație de acest fel din Timișoara și un punct de reper pentrtt ligile studentesti de peste tot din țară.