Curs auditor de calitate | Tot ce trebuie sa stii despre acest domeniu


Afla mai multe despre curs auditor de calitate

curs auditor de calitate

Auditurile de calitate reprezinta un ansamblu de activitati sistematice si independente care vizeaza verificarea conformitatii unei situatii sau a unui sistem de management fata de o referinta prestabilita, cu scopul de a detecta abaterile de la acea referinta. Auditurile de calitate sunt concepute pentru a evalua conformitatea, procesele, produsele sau serviciile in raport cu un document standard sau normativ (de referinta). Pentru a face o astfel de activitate trebuie sa urmezi un curs auditor de calitate.

De asemenea, este posibil sa se evalueze conformitatea intregului sistem de management al calitatii sau doar a unora dintre elementele acestuia cu cerintele specificate. Un element esential al unui audit este identificarea neconformitatilor si dezvoltarea actiunilor corective pentru eliminarea acestor neconformitati in viitor.

Auditurile pot fi efectuate:

  • In scopuri interne – pentru a informa si a creste increderea conducerii organizatiei ca procesul este stapanit si obiectivele declarate ale sistemului calitatii sunt atinse. Acesta este un asa-numit audit „prima parte” si este efectuat de specialistii in audit ai organizatiei.
  • In scopuri externe – pentru a informa clientii externi si pentru a le spori increderea in produsele si serviciile furnizate de organizatie (audit „a doua parte”). In plus, auditurile externe pot fi efectuate de un organism de certificare competent, la cererea organizatiei, a clientului sau a unui organism neutru si convenite prin contract (audit „tert”). Un audit de catre un organism de certificare permite certificarea independenta a produsului, procesului sau sistemului auditat.

Apeleaza la cursul Certinspect

  • Durata curs auditor intern: 3 zile * Pret: 1250 RON + TVA
  • Durata curs auditor extern: 5 zile * Pret: 1500 RON + TVA (primele trei zile sunt cele pentru formarea auditorilor interni)
  • Program: 09:30-17:00 zilnic, cu pauza de pranz
  • Lectorii: sunt Lead auditori in sistemul de management al calitatii, Auditori IRCA
  • Locatia: Bucuresti
  • Detalii si inscrieri la 0722105099, e-mail cristina.statescu@certinspect.ro