Cursuri IT. Ajuta-ti copilul sa obtina primul loc la Olimpiada de Informatica


Educatia copilului tau este importanta, iar pregatirea in domeniul care il pasioneaza trebuie nu doar incurajata, ci si sustinuta. Astfel, daca pustiul tau e pasionat de calculatoare, atunci incurajeaza-l sa faca pasul mai departe si sa descopere ce inseamna programarea si cat de fascinant poate fi acest domeniu.

Reticenta vis-a-vis de inscrierea la cursuri IT este de inteles, insa, acum, il poti ajuta sa descopere acest domeniu intr-un mod prietenos si adaptat nevoilor lui, cu ajutorul mentoratului WellCode.

Ce este mentoratul WellCode?

Acest mentorat este, de fapt, un program de invatare unic pe piata de cursuri IT din Romania. El a fost fondat de Petru Trimbitas in urma colaborarii cu marile companii din Statele Unite ale Americii, Facebook si Google. In timpul petrecut in cadrul acestora, tanarul clujean a constientizat cat de mult ne este influentat succesul scolar si profesional de viata personala. In consecinta, a pus bazele unui mentorat care imbina dezvoltarea profesionala cu cea personala.

cursuri it
cursuri it

Programul de invatare este coordonat pe cele doua directii, astfel:

  • dezvoltarea profesionala este realizata sub directa coordonare si ghidare a mentorilor;
  • dezvoltarea personala este realizata cu ajutorul coach-ilor si expertilor in dezvoltare personala, cu zeci de ani de experienta in domeniu.

In cadrul programului de invatare, copilul tau va avea ocazia de a pune bazele unei cariere in domeniul programarii si de a-si maximiza rezultatele obtinute in cadrul competitiilor si ale olimpiadelor scolare.

Platforma de invatare este interactiva si este gandita in trei pasi:

  • notiuni teoretice;
  • rezolvare de probleme;
  • proiect personal.

Copilul tau va putea lucra independent, la orele la care isi doreste, fara stresul ca nu va ajunge la timp sau ca va ramane in urma grupului de cursanti, asa cum se intampla in cadrul clasicelor cursuri IT. Copilul va invata independent, dar nu singur. Mentorii ii vor fi alaturi la fiecare pas si il vor ghida catre gasirea celei mai bune solutii pentru problema cu care se confrunta pe platforma. Astfel, pustiul tau va ajunge sa scrie cod curat si corect inca de la prima logare pe platforma. In plus, el va avea oportunitatea de a lucra probleme pe care le va intalni mai apoi in cadrul competitiilor scolare.

Dupa parcurgerea integrala a problemelor de pe platforma, copilul va avea oportunitatea de a-si realiza propriul portofoliu de proiecte sau de a-si scrie propria aplicatie.

In paralel, coach-ii si expertii in dezvoltare personala vor lucra cu copilul pentru a-l ajuta sa depaseasca eventualele blocaje. De asemenea, acestia il vor ajuta sa isi dezvolte strategii de gestionare a gandurilor si emotiilor negative si strategii de auto-motivare. Acestia vor urmari ca el sa isi seteze un mindset pozitiv si o igiena a somnului sanatoasa, care sa ii ofere toate premisele pentru dezvoltarea gandirii logice si cresterea puterii de concentrare – abilitati esentiale pentru rezolvarea de probleme si scrierea de cod curat si corect.

Un alt atu al mentoratului, in comparatie cu clasicele cursuri IT, il reprezinta faptul ca mentorii ii vor fi alaturi copilului de la primul ”Salut” si pana la atingerea obiectivului final: obtinerea locului dorit la Olimpiada de Informatica, obtinerea internship-ului urmarit etc.

Programeaza chiar acum o sedinta de consultanta cu mentorii si descopera de ce acest program de invatare este atat de diferit de clasicele cursuri IT!